SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara Hekimhanlılar Derneğinde Kongre

0
Güncellendi - 2021-11-25 01:45:54
Ankara Hekimhanlılar Derneğinde Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği 17. genel kurulu gerçekleştirildi, başkanlığa Vahap Uzunoğlu getirildi.

Kumrular Caddesi 4/7 Çankaya- Ankara adresinde bulunan Hekimhanlılar Lokalinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Cebrail Yıldız, yazmanlıklarını Mehmet Özhan ve Cabbar Mutlu yaptı. Yönetim ve denetim kurulu raporları onaylandıktan sonra tek liste ile seçime gidildi. Yeni yönetim ve denetim kurulları oy birliği ile seçildi.

Kurullar şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri:

Başkan: Vahap Uzunoğlu

Başkan Yardımcısı: Turabi Karadağ

Yazman: Süleyman Özerol

Sayman: Cebrail Yıldız

Üyeler: İsmail Adıgüzel, Hakkı Adıgüzel, Ertuğrul Çakmak

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:

Cengiz Otlu

Doğan Çavdar

Mehmet Avşar

Mehmet Özkul

Cumali Yurtçu

Selami Çavdar

Hasan Alıcı

Denetim Kurulu Asıl Üyeler:

Aliseydi Millioğulları

Mehmet Özhan

Sohbet Özhan

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri:

Ahmet Eraslan

Mehmet Akkaya

Cabbar Mutlu

ESKİ BAŞKAN ADAY OLMADI

Aday olmayan önceki Yönetim Kurulu başkanı Celal Karadağ, yeni yönetime başarılar diledi.

Karadağ, “Ankara’da bulunan Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığı görevini Vahap Uzunoğlu arkadaşıma ve yönetim kuruluna seçilen diğer arkadaşlara devrettik. Başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmenizi istiyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

"BURS VERME ÖNCELİKLİ DÜŞÜNCEMİZ"

Seçimlerden sonra konuşan yeni başkan Vahap Uzunoğlu, şunları söyledi.

“Celal başkanımın şahsında derneğimize emeği geçen eski başkanlarımızdan Hasan Alıcı beyefendiye, kırk yıldır derneğimize hizmet eden İsmail Adıgüzel beyefendiye, Hekimhan’ımızı ve derneğimizi Ankara'da temsil eden eski başkanlarımıza, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerine derneğimize gönüllü katkı sunan tüm hemşerilerimize ve kişilere teşekkür ederim. Hizmeti geçen herkesi saygı ve şükranla anıyorum.

Bizden her türlü katkılarını esirgemeyen ve de esirgemeyeceğini belirten Sayın Celal Karadağ başkanımıza tekrar teşekkürler…

Hemşerilerimizin bir araya getirme, birlikteliği ve dayanışmayı sağlama, üye saygılarımızı arttırma, toplumsal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirme konularında yapacağımız çalışmaların yanında olanaklar ölçüsünde Ankara'da öğrenim gören Hekimhanlı yükseköğrenim öğrencilerine hayırseverlerle burs vermeyi sağlama öncelikli çalışmalarımız arasındadır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız