SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Ay İçinde Hizmete Açılacak"

0
Güncellendi - 2018-10-25 05:28:27
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun çalışmalar sonrasında vatandaşların ziyaretine açılan Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi il protokolü tarafından gezildi.

Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi gezi programına Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra Malatya Valisi Ali Kaban, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve İl Müftüsü Ümit Çimen katıldı.

Gezi sırasında Hayvanat Bahçesi hakkında kısa bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Büyükşehir Belediyesi olarak Malatyamıza çok güzel ve nezih bir mekanı kazandırdık. Vatandaşlarımızın ziyaretine açıldıktan sonra muazzam bir yoğunluğun yaşandığı Hayvanat Bahçemize gösterilen bu ilgiden yapmış olduğumuz bu hizmetin ne kadar önemli olduğu anlaşılmaktadır. Hayvanat Bahçemizde bugün itibariyle 33 türden 568 hayvan ile 75 de alt türden hayvan bulunmakta. Bu sayı en kısa zamanda 50 türe ulaşacak her geçen gün yeni tür dahil edilerek sayı arttırılacak. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Hayvanat Bahçemiz sabah 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gezilebilecek” dedi.

Başkan Polat, “Doğu Anadolu’nun tek hayvanat bahçesi olma özelliğine sahip olan bu alanı hafta sonunda yaklaşık 8 bin vatandaşımız ziyaret etmiştir. Vatandaşlarımızın bu ilgisi önemli bir ihtiyacın karşılandığını göstermektedir. Malatya ve vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır. İnşallah hep birlikte Malatyamızı standartları yüksek bir il haline getireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 yıl önce)
    Elinize sağlık başkan keşkem biraz daha büyük olsa yani bi antep gibi hayvanların alanları daha geniş olsa iyi olurdu insanlar iç içe bugün oradaydım.yinede saol başkan saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayvansever (5 yıl önce)
    Hayvanat bahcesi ya0ip duruyorlar het yerde yeter artık ya bırakın şu zavallı hayvanların yakasını git orman yap su akan bilmem biseyler yap o zavallı hayvanlara bunu yapmaya kimsenin hakkı yok hayvanat bahçelerine karşıyız lütfen artık ya sizleri bi kafesin içine koyup özgürlüğünüzü elinizden alsalar Hoşunuza gider mi
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    malatya soğuk bir iklime sahip hayvan türü fazla olamaz.gidip gezdim beklediğimden güzel olmuş.seneye yaza kadar eksikler giderilir.antep ile kıyaslamayın orası sıcak bir bölge fil ve zürafa nın malatyada bakımı zor olur.diğer egzotik kuşlar ve hayvanlar içinde aynı durum geçerli.yalnız oradaki trafik ve insan sıkışıklığını dağıtmak için barajın hemen aşağısında yer alan çınar mesire alanına gezi yolları yapılabilir.böylece insanlar çınardan hayvanat bahçesine yürüyerek ziyaret edebilir tam tersi olarak pınarbaşından çınara gidilebilir.bu dediğimiz mesafeler hayvanat bahçesinden çınara 500mt çivarı belediye bu konuyu ele almalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Hayvanat bahçesi dedikleride muhabbet kuşuyla bir kaç tane at . Bunun yerine yuvasız hayvanlar için kalacak yer temin etseydiniz daha hayıra geçerdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezdin mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Birde yuvası hayvanlar demişsin türkiyenin en büyük hayvan barınağı en moderni bu şehirde. Boş salliyorsun ama sende bilmiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun kardeş sen niye her yoruma cevap yazıyorsun hayvanat bahçesinin gönüllü avukatı mısın ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok yalan ve yanlışın doğruca avukatiyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Yani ortaya terkedilmiş,seyip bırakılan hayvanların barınağımı burası ..................pek hayvanat bahçesine benzemiyorda..............
    0
    0
    Yanıtla
  • muhasebeci (5 yıl önce)
    Nerede yapıldı arabasız ulaşım varmı acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (5 yıl önce)
    Başka illerde hayvanat bahcesi görmesek diyecezki burası hayvanat bahcesi. Çok yazık hemde çok. O kadar para kimin cebine nasıl girdi Allah bilir artık. Evdeki muhabbet kuşunu da getireyim mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahillikte diz boyu hayvanat bahçesi sınıfları var kimse sana şu derecede olacak diye sözü verdi. Aslan Kaplan maymun kurt Zürafalar fil var daha ne ..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (5 yıl önce)
    Emniyet müdürü kendi işini yapsa inanın şu olaylar daha az olacak. Ne işi var açılışta. Kendisi açılıştan açılışa giderken gençlerimiz birçok kötü alışkanlığın AÇILIŞINI yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (5 yıl önce)
    Hayvanat bahçesine giden araçlar olsa daha iyi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergul44 (5 yıl önce)
    Hayvanat bahçesi ve botanik bahçesi açıyorsunuz aracı olmayan insanlar oraya nasıl gelecek otobüs ve minibüs gitmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadece İnsan (5 yıl önce)
    Belediyeye oy vermemiş biri olarak itiraf ediyorum ki Daha önce yoktu ama şimdi var. Antep-Ankara ile kıyaslanamaz bu doğru fakat binin yolu birden başlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Yolun üat tarafıda hayvanat Bahçesi nin diğer bölüm ü olarak yapılabilir di.o kısmınada eksik olan büyük hayvanlar Fil, Zürefa, Ayı vs.koyulabilirdi.Bu haliyla küçük. G.Antep Hayvanat Bahçesi nin bir kulağı gelmez.hem ordaki hayvan çeşidi ve sayısı bunun en az 10 katı.madem yaptınz tam yapaydınz.Öyle çok ta övünülecek bişey değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onlarda gelecek fil ve Zürafalar yeri hazırmis.
    0
    0
    Yanıtla
  • normal insan (5 yıl önce)
    En azından birkaç sahipsiz hayvanın karnı doyacak güzel bir yatırım olmuş
    0
    0
    Yanıtla