SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Yeni Yönetim Mazbata Aldı

0
Güncellendi - 2017-12-27 17:10:52
CHP'de Yeni Yönetim Mazbata Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yeni yönetimle birlikte önemli başarılara imza atacaklarını söyledi.

36.Olağan Genel Kurul’da göreve yeniden seçilen İl başkanı Enver Kiraz ile yönetim kurulu üyeleri, Malatya Adliyesi’nden mazbatalarını aldı.

Adliye çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yeni yönetimle birlikte mazbatalarını aldıklarını ifade etti.

Kiraz, önemli bir partide görev yaptıklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi gibi kökleri çok derinden gelen bir partide görev yapıyoruz. Bugün aldığımız sorumluluğun da bilincindeyiz. Çok önemli bir dönemde, çok önemli bir sorumluluğu üstlendik. Bundan sonraki süreçte parti içi tartışmaları da tamamen bir tarafa bıraktık. Gerek bizle yarışmış olan arkadaşlarımız olsun, gerek bugün kazanıp, mazbatalarını alan arkadaşlarımız olsun hepimizin üzerine düşen önemli bir görev var. El ele, kol kola partimizi özellikle 2019’da yapılacak olan seçimlere güçlü bir şekilde taşıyabilmek ve mutlaka Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kurabilmek. Bütün gayretimiz bundan sonra bu doğrultuda olacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını kurana kadar bu mücadeleyi arkadaşlarımızla birlikte sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Kiraz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yeni seçilen arkadaşlarımızın başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Birlikte önemli başarılara imza atacağımızı da düşünüyorum. Kongrenin ve seçilen yeni yönetimin hem Malatya’mız açısından hem partimiz açısından hem de ülkemiz açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Ne değişti. Yeni bir soluk mu geldi. Yeni bir heyecan mı geldi. Aynı tas aynı hamam. O yüzden bu yönetimin de bir şeyi değiştireceğini, geliştireceğini sanmıyorum. Körler sağırlar birbirini ağırlar.
    0
    0
    Yanıtla