SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Egemen'in Hedefi Avrupa Şampiyonluğu

0
Güncellendi - 2021-10-07 02:25:33
Egemen'in Hedefi Avrupa Şampiyonluğu
A- A+ PAYLAŞ

Biathle-Triathle Avrupa Şampiyonasında Avrupa ikincisi olan Malatyalı sporcu Egemen Özden, bundan sonra hedefinin Avrupa birincisi olmak olduğunu söyledi.

İspanya’nın Casdelldefas kentinde yapılan Biathle- Triathle Avrupa Şampiyonasında, Avrupa ikincisi olan sporcu Egemen Özden ve ailesini Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan misafir ederek, Avrupa ikincisi olmasından dolayı sporcu Egemen Özden' e hediyesini verdi.

Avrupa ikincisi olan Malatyalı sporcu Özden, bundan sonra hedefinin Avrupa birincisi olmak olduğunu söyledi.

İspanya’nın Casdelldefas kentinde geçtiğimiz günlerde yapılan Biathle- Triathle Avrupa Şampiyonasında, U 11 Erkekler' de yarışan Malatyalı sporcu Egemen Özden Avrupa ikincisi olmuştu.

EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARETİ..

Bu arada, Avrupa 2.si Egemen Özden ile Avrupa 3.sü Belemir Almira Dere, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili olark Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"U17 Modern pentathlon Türkiye Şampiyonu ve Portekiz’de yapılan Modern Pentathlon 2021 yarışmasında Avrupa 3.sü olan Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü sporcusu Belemir Almira Dede ile 29 Ağustos 2021 de Almanya da yapılan Modern Pentatlon Dünya Şampiyonasında hem bireysel hem de mix de Dünya 2. si ve 26 Eylül 2021 de İspanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında da Avrupa 2.si olan Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü sporcusu Egemen Özden, aileleri ile birlikte İl Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret etmişlerdir. İl Emniyet Müdürümüzde genç sporcularımızı ülkemiz adına göstermiş oldukları başarılardan dolayı tebrik ederek bundan sonraki spor yaşantılarında başarılar dilemiştir."

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız