SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şeyi Başarabilecek Bir Takımız"

0
Güncellendi - 2020-12-19 19:18:13
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Her şeyi başarabilecek bir takımız, yeter ki o gün istekli olalım, formda olalım, arzulayalım maçı,  her şeyi başarabilecek bir takımız. İnşallah kupada da sonuna kadar gitmeyi hedefliyoruz. Ligde de sezon başında ilk 10’un içinde bir yer demiştim, şuanda daha yukarları ilk 8’i hedefleyebiliriz” dedi.

Hamzaoğlu, sahalarında 2-0 galip geldikleri Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün iyi bir takıma karşı oynadık. İyi organize olan, sabırla oynayan, oyun disiplininden kopmayan bir takıma karşı oynadık. Tabi onları açmanın zor olacağını biliyorduk. Ve rakibi hataya zorlamamız gerektiğini, onları zor duruma sokmamız gerektiğini biliyorduk, pozisyon yakalayabilmek için. Çünkü çok iyi duran bir takım Kasımpaşa. Bunda da başarılı olduk, 2 penaltı golü ile de olsa kazandık, oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu, son haftalarda yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:

“İnşallah bundan sonraki haftalarda da her geçen hafta daha iyiye giderek bu oyunumuzu daha iyi duruma getiririz. Oyuncularımın son ana kadar oyun disiplininden kopmamaları beni mutlu ediyor. İstekli olmaları, takım halinde oynamaları beni mutlu ediyor, hepsini tebrik ediyorum.”

Hamzaoğlu, bir muhabirin “Hem kupada hem ligde bir başarı var, hedeflerde değişiklik var mı?” sorusuna, “Yani şimdi sezon başından beri söyledim. Biz hedeflerimizi çok yüksek tutmadık ama bu değil ki daha yukarları hedefleyemeyeceğiz. Hedefler zaman içinde kendini bize gösterecek. Biz bu hedeflere doğru yürüyeceğiz. Kupada da turları geçtik, şimdi Galatasaray’la eşleştik gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Ama kolay bir rakip çekmedik. Fakat son haftalarda biz şunu gördük. Her şeyi başarabilecek bir takımız, yeter ki o gün istekli olalım, formda olalım, arzulayalım maçı,  her şeyi başarabilecek bir takımız. İnşallah kupada da sonuna kadar gitmeyi hedefliyoruz. Ligde de sezon başında ilk 10’un içinde bir yer demiştim, şuanda daha yukarları ilk 8’i hedefleyebiliriz. Zaman içinde bakabiliriz iyiye gidiyorsak daha yukarları da isteyip o hedeflere doğru yolumuza devam ederiz” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 yıl önce)
    Bende 3.4 hafta önce demistim gecen sene bizden iyi olan takimlar siralamada malatyanin gerisinde. Bos alestirilere gerek yok.birde hic kimse kalecileri övmüyor suan 2 tane iyi kaleci var onlarinda cok kurtardigi maclar oldu. Defans düzeldi yardimlasarak oynayinca sonuc geliyor.bencil futbolcular takima ancak zarar veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Bende 3.4 hafta önce demistim gecen sene bizden iyi olan takimlar siralamada malatyanin gerisinde. Bos alestirilere gerek yok.birde hic kimse kalecileri övmüyor suan 2 tane iyi kaleci var onlarinda cok kurtardigi maclar oldu. Defans düzeldi yardimlasarak oynayinca sonuc geliyor.bencil futbolcular takima ancak zarar veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)
    futbol sonuç oyunudur, iyi oynayana puan ve para verilmiyor, alanya %75 denizli % 25 oynadı kim kazandı, her taraftar takımın hücum etmesini baskılı oynamasını arzu eder, buda kadronun nitelikli oyunculardan oluşturulmasına daha çok maddiyata dayanıyor, çok para harcama lüksümüz yok, takım iyi bir hava yakaladı, takımı ve hocayı tebrik etmek gerekir, alanya maçından puan veya puanlar almak sürpriz olmaz savunmamız çok iyi, gol yemeden döneceğimizi dahada iyi olacağımızı, cueva sorununda tatlıya bağlanma zamanı geldiğini düşünüyorum. başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Bu galibiyet, Hamza hocayı şuursuzca eleştiren taraftarcıklara gelsin. Gerçi haftaya Alanyaspor'a yenilirsek yine eleştireceksiniz ( göreviniz ve karakteriniz icabı ) ama. Sizler eleştirdikçe bizler savunacağız Hamza hocayı.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Valla burada çok gereksiz yorum yapanlar var.Geçen sene adil başkan takımı sabote edercesine küme düşürdüğünde bu eleştirileri kendisine yapabildiniz mi ? Hamza Hoca Başarılıdır arkadaşlar nokta !! Bunu eleştirerek aklı sıra takımı beğenmeyen varsa geçen sezonun ikinci devresine kemal özdeş ve hikmet karaman'a bir baksınlar ve daha sonra ellerini vicdanlarına koysunlar.Arkadaşlar kimin nasıl oynadığı artık dünya futbolunda önemli değil,nasıl kazandığı önemlidir.Ve hamza hoca an itibarı ile 19 puan toplamıştır daha ne yapsın ? Kupada da yolun ayrıca devam eden bir takımın hocasını eleştirende kusura bakmayın ama kimse iyi niyet aramaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karakas (3 yıl önce)
    Bence hoca da anlamadi bu oyun nasil tuttu diye. 4-2-4 ile ben dalga gecmistim adam resmen bu sistemi oturttu. 4-2 ile defans yapip 4 forvetle ilerde karsi takim defansina baski yaparak top oynatmiyor resmen. guzel taktik. Orta alan yok zaten. 4 lu forvet bence cogu isi yapan. ilerde orta sahada defansta her yerde kosup pres yapiyorlar karsi tarafi oynatmiyorlar dogal olarak top bize geciyor. oyuncularimiz da topu ayaginda tuttugu icin pas yuzdeleri de yuksek oldugundan sonuca gidiyorlar olay bu. yani hoca oyun sistemine uygun ideal kadroyu buldu sonunda. boyle devam eder. ama yarin sakatlik eksik vs olursa yedekten gelenlerin de ayni performansi gostermesi lazim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (3 yıl önce)
    Adam iki haftadır galip geliyor ha lrn HASUT Malatya hainlerinden eleştiri aliyor.Bizim rakibimiz FB değil. Rakiplerimiz KASIMPASA gibi takimlardir.Aleyhte yorum yapanlarin niyetini anlamıs değiliz. Derdiniz ne? Elestirmedikleri oyuncu kalmadı. Murat,Olcay,Mustafa,Erkan,Umut Bulent, Ahmet,Kubilay i istemiyorlar.Siz kiminle maca çıkacaksınız. 28 maç var.Ne kadar kadro geniş olursa o kadar iyi. Halen sakat ve kadro dışı var.Sen gidip Real Madrid den adam getirip yedek oturdamazsin. CUEVA nın cezası doldu. Bir an once affedilmelidir.Cezayi müebbete cevirmeyelim.İçimizde ne kadar Amerikalı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydi be işine git. Sen kimsin eleştiriyodrlar diye insanları Malatya haini ilan ediyorsun. Bende eleştirdim eleştiriyorum. Başkasını bilmemde senden daha fazla Malatyayı seviyorum.,Malatya aşığıyım.Malatyayı sevdiğim için o önceki haftalarda oynanan berbat ve korkak futbolu, hiçbir katkısı olmamasına rağmen ve daha iyi futbolcular kenarda oturmasına rağmen sahaya çıkarttığı kadroya tepki gösterdim. Korkak oylnamatmaktan vazgeçtiğinde o sahaya soktuğu Fenerbahçe maçı hariç katkısı olmayan futbolcuları bile idare edecek futbol oynuyor ve artık tasadüfen kazanmıyor. Her kimsen önce haddini bileceksin.İçimizdeki İsraillide sensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl sizin gibiler takımdan düşsünler .Eleştiriolur olacakta.Ancak haddini bilerek takıma zarar vermeden isim vererek linç edercesine değil.Siziin ufkunuz Hamza hocanın kariyerini tartışacak seviyede değil. Efendim şu kenarda oturmuş şunu oynatmış bu işler sizin işiniz değil.Siz ancak bilgisayar maçlarında teknikdirektörlük yaparsınız.Maçların seyircisiz olması takımın şansı sizin gibiler maçlara gelseydi ne Hamza hoca kalırdı nede takım.Böyle Malatya sevdası olmaz.Biz 1966 yılından beri Malatyaspor ve Malatya adını taşıyan faliyeti destekledik.Yok efendim biz Hamza hocayı yerden yere vurmazsak takım düzelmezdi mantığı boş beleş tutum.Hamza hoca bu ligin en deneyimli hocalarından biri.Takıma gölge etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)Erol isimli kullanıcı yorumuna
    kimsenin kimseye hain demeye hakkı yok erol bey. belki sen adil gevrek zamanında malatyasporlu oldun. ben 76-77. senonun beri malatyasporluyum. hamza hocanın torpiili oyuncuları var umut bulut ve kubilay kanatsızkuş. bu adamlar kendi memlektlerin kovulmuşlar. gittikleri için lokma dağıtılmış. malatyamızda efsane olmuşlar. geçin bunları. kubilay lukokodan ve cuevadan dahamı iyi. cuevaya 35 dk sabır göstermeyen hoca umuta ve kubilay gibi vasata adamlara 90. dk sabır gösteriyo. geçin bu işleri
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    takımın son iki haftalık futbolunda yorumcuların büyük payı olduğunu söyleyebilirim.Hocanın göremediğini bazılarımız gerçekten çok iyi analiz etti.hocaya kızmamızın tek sebebi aynı hataları tekrarlamasıydı.baskılı futbol her zaman puan getirir.90 dakika yensende yenilsende hep gol yollarını deneyen baskılı futbol hem taktik hemde teknik olararak futbolcuların gelişmesinede katkı sağlar.TEBRİKLER MALATYASPOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUGAY (3 yıl önce)
    Ne yani, 12 haftanın, en az 8-9 haftasında ezik, kişiliksiz, korkak, oyun ve kalite yoksunu bir futbol oynatan Hamza Hamzaoğlu, çokça hak ettiği eleştirilerden biraz olsun ders alarak Fenerbahçe maçında cesur ve nitelikli bir futbol oynatma zorunda kalınca ve Kasımpaşa karşısında evinde galip gelince, yaşananları, haftalar boyu ortaya konan rezil oyunu unutacak mıyız? Her şeyden önce, Hamza Hamzaoğlu elindeki kadronun kalitesinin farkında olmadı haftalar boyu. Usta, elindeki malzemenin niteliğini bilen, o malzeme ile nasıl bir yemek yapabileceğini analiz eden, daha da önemlisi terkip kurabilen ve sonucunda iyi bir yemek servis etmeyi başarabilendir. Beşiktaş maçı başta olmak üzere, birçok karşılaşmada; Hamza Hamzaoğlu elindeki malzemenin hakkını veremeyen, kadro kalitesinin farkında olmayan, doğru kadro kuramayan, temsil ettiği şehrin değerlerini taşımaktan aciz bir tutumla; korkak, kompleksli, çekingen, darmadağın, kalitesiz bir futbol oynattı bu takıma. Bu takımın en az 8-9 maçında, Hamza Hamzaoğlu’nun ne oynattığını kimse anlayamadı. Bu maçlarda, oyun ve futbol felsefesi, organizasyon yeteneği, oyun kurma bilgeliği, oyuncuyu doğru kullanma kararı yoktu; her şey darmadağındı; oyun aklı yoktu. Şimdi birileri, FB ve Kasımpaşa maçından sonra, kalkıp, “Nerede o Hamzaoğlu’nu eleştirenler? Haydi şimdi konuşun” diyor. Ama bunu söyleyenler şunun farkında değil: Hamza Hamzaoğlu FB maçında adam gibi futbol oynatabilmişse, bu tamamen rezil futbola, kişiliksiz oyuna karşı sosyal medyada, malatyahaber’de, ER tv’de bu futbola karşı yükseltilen isyan ve eleştiriler sayesindedir. Hamza Hamzaoğlu, o isyan ve eleştiriler olmasaydı, halen korkak, içi boş, anlamsız ve çoğunlukla da ya mağlup olunan ya da Gaziantep ve Başakşehir gibi 1 puanın zor kurtarıldığı beraberlikle sonuçlanan maçlara devam edilecekti. Günümüz futbolunda elbette hep hücum hep hücum olmayacak, tabii ki temkinli ve savunmaya büyük önem veren bir oyun düzeni olacak. Sonuç olarak kötü oyun olabilir; olacaktır da ama kötü mücadele olamaz; mücadele edeceksin, giydiğin formanın hakkını vereceksin. Üstelik bakın; Hamza Hamzaoğlu FB maçında alkışları aldıktan sonra, Kasımpaşa maçı ile neredeyse fabrika ayarlarına döndü. Kaleci Ertaç gününde olmasaydı, Adem’in iki penaltısı da Hamza Hamzaoğlu’nu kurtaramayacaktı…
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Cengiz- İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü (3 yıl önce)
    Hamzaoğluna haksızlık etmiyor muyuz? Yeni Malatyaspor bugün Kasımpaşa’yı 2-0 yenerek ligde başarılı çıkışına devam etti. Bu takım bu kadroyu sezon başından oluşturabilse belki birkaç puan daha fazlası olabilirdi. Oraya takılıp kalmıyoruz. Malatyaspor’un son maçlardaki performansına bakarsak gerçekten güzel ve sevindirici bir tablo. 19 puan toplamış bu takım. Geçen sezon küme düşen ama Federasyon kararıyla ligde kalmış bir takım. Kolay değil. Maalesef biz Malatyalılara, daha doğrusu bazılarımıza, bir şey beğendirmek mümkün değil. Hamza Hamzaoğlu’na veryansın eden edene. Haksızlık etmiyor muyuz? Yok penaltılarla kazanmış da iyi top oynamıyormuş da. Penaltı kazanmak kolay bir şey mi? Demek rakip ceza alanına girebiliyorsunuz, zorluyorsunuz ki penaltı oluyor. Malatyaspor penaltılarında haksızlık da yok. Hak edilen penaltılar ve Adem’in güzel penaltı golleri. Kasımpaşa’nın da hakkını yemeyelim. Onlar da iyi mücadele ettiler. Maça iyi başlayan bizim takımımızdı ama onlar penaltı buldu. Bereket penaltı öncesi ofsayt olduğunu VAR hakemleri Ekrem Kan ile Abdulkadir Bitigen tespit etti de takımımız geriye düşmekten kurtuldu. Malatyaspor maçı kazanırken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na büyük haksızlık ediliyor. İyi futbol oynatmadığından dem vuruluyor. Geçen hafta Bülent Korkmaz malatyahaber.com sitesinde buna değindi. Uzun uzun neden futbolun böyle olduğunu anlattı. Artık futbol bu şekilde oynanıyor. Gönül ister ki Malatyaspor çok daha atak oynasın, rakiplerini alanında boğsun ama öyle bir futbol oynayacak güç kimsede yok. Bunu yapabilmeniz için Bayern Münih, Real Madrid, Liverpool, Barcelona vesaire ayarında takım kurmanız lazım. Kulüpler Birliği açıklıyor, TFF açıklıyor, yayıncı kuruluş paraları ödemiyor, daha doğrusu eksik ödüyor. Malatyaspor’un alacağında bile 30 milyon kesinti yapılmış. Eski parayla 30 trilyon demek. Kulüpler bu maddi şartlarda sizin istediğiniz kadroyu nasıl kuracaklar? En azından Malatyaspor rakiplerine boyun eğmiyor, onlardan aşağı kalır oynamıyor, sonucu boş verin. Geçen senenin şampiyonu Başakşehir’e, Fenerbahçe’ye, 11 maçtır yenilmeyen Gaziantep’e mi karşı ezik oynadı? Evet, Antep maçında biraz daha dikkatli olsak galip gelmek gerekirdi. Sonra Malatyaspor her hafta önemli eksiklerle maça çıkıyor. Bugün rakip defansı çok rahatsız eden Tetteh yoktu mesela. Tetteh, Fenerbahçe maçının yıldızıydı. Semih’le defansı toparlayan Wallace yok. Lukoki zaten sakat. Son haftaların formda ismi Karim Hafez de sarı kart cezalısı. Böyle durumda 2-0 kazanmışsınız ve hocayı beğenmiyorsunuz. Oynanan futbolu beğenmiyorsunuz. Hamza Hamzaoğlu Türk futbolunda kendini kanıtlamış bir isim. 4 sene Galatasaray’da futbol oynamış. İzmirspor, Siirtspor, Alanyaspor, Konya, Yozgat, Beylerbeyi gibi takımlarda da futbolculuk kariyeri var. Teknik direktör olarak Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediye, Türkiye (yardımcı antrenör), Galatasaray, Bursaspor, Osmanlıspor, Antalyaspor, Erzurum, Gençlerbirliği takımlarında çalışmış. Akhisar’ı Süper Lige çıkarmış, temelini atmış. Galatasaray’da sonradan göreve gelip hem lig hem kupa hem Süper Kupa almış. Hem futbolcu hem teknik adam olarak bu takımda şampiyonluk yaşayan ilk isim. 10 defa milli takımlarda oynamış, biri A milli. Süper Ligde 286, kupada 33, 3. Ligde 30, TFF 1. Ligde 34, 2. Ligde 60 defa forma giymiş, toplamda 54 gol atmış. Elbette bu kariyere, başarılara bakılıp eleştirilmeyecek diye bir şey yok. Her teknik direktör eleştirilebilir ama bu kadar acımasız olmamak gerekir diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali bey bu insanlara guzel bir ders vermişsin. Yeni bir takım Bugun TETTEH yoktu ama fazla yeri aranmadı.Sistem oturursa giren çıkan sırıtmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah İdaçlı (3 yıl önce)
    Arkadaşlar şu eleştiri konusuna bir açıklık getirmek istedim. Takım iyi oynamadığı zaman eleştiri yapıp, şu an takımı kutlamak en büyük erdemliktir. Yalnız takımimiz maşallah diyelim çok iyi gidiyor. Ortada da bir gercek var ki bugünumit ve kubilayin ayağına doğru düzgün top değdi mi? Deyince de ne yaptılar. Lig uzun bir maraton. Her maç aynı kadroyla çıkmak ne kadar mantıklı? Bakın kazanırken söylüyoruz. Hoca gitsin falan filan diye söylemiyoruz. Bu maçta mesela fofana ile başlasaydi daha iyi olmaz mıydı. Kazanan takım diye her maç standart bir kadroyla çıkmak ne kadar doğrudur. Futbolcuda biraz zihinsel olarak dinlenmeli, kafasını toparlamalı. Üst üste maç oynanıyor sürekli. Defansimiz çok şükür oturdu. Kulübede de sağlam defans anlamında. GS elersek kupada son dörde kalabiliriz diye düşünüyorum. Takım kazanmasına rağmen cueva bir an önce takıma dönmeli. Biz Anadolu takımiyiz böyle bir lüksümüz yoktur. Barcelona değiliz biz. Her maçta eski parayla 3 Trilyon kazanıyoruz kazandıkça. Son 3 maçta 7.5 Trilyon para kazanıldı. Elimizdeki tüm gücümüzü kullanmalıyız. İşin özeti önemli olan kazanırken yapılan eleştirileri dikkate almak. Başta da dediğim gibi bugün umut ve Kubilay yerine fofana ve zugui ile baslayabilirdik. En azından çıkacak kadromuzu artık ezberleyen rakiplere de bir sürpriz yapmış olurduk. Çünkü her oyuncuyu hazır tutmak lazım. Haftalardır % 70 aynı kadroyla çıkıyoruz. Bazen rakibi de yanıltmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Aylar öncesinden demiştim bu günleri görmek için biraz sabır birlik ve beraberlik gerekli diye.Daha eksik yönlerimiz olsada üzrerine koya koya gidiyoruz.İki üç maçta Hocamızı yargısız infaz edenler helallik alın.Özür dilemekte erdemliktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMA (3 yıl önce)
    Takım oturdu biraz.Ancak 4 maç öncesine kadar hakaten oyuncu yerleşimi ve seçiminden dolayı kötü sonuç alındığı sanıldığından taraftarlar yani bizler Hamza hocaya tepki gosterdik....en çok umut ,Kubilay , Ahmet falan tepki aldı....şöyle bir durum varki şu an takım disiplinli oynuyor ve sonuç alıyor....eminimki sonuçlar güzel olmazsa yine bu oyuncuları sahada tutuyor diye Hamza hocaya tepki gösterirdi taraftar....kısacası taraftar sonuca bakar...başarılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Özellikle bugüne kadar eleştirip şimdi tebrik eden arkadaşlarımız doğrusunu yapıyor ama hala iyiye giderken bile hocaya haksız şekilde saldıran art niyetliler var. Bunların Malatyalı olduğuna inanmıyorum. Doğru eleştiri lazım. Yapıcı olmak lazım. Tebrik etmesini ve takimimizla gurur duymasını bilmek lazım. İnşallah istikrarlı bir şekilde devam ederiz. Hocamıza ve takımımıza teşekkür ederim bu güzel duyguları yasattiklari için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hocam tebrik ediyorum. Bence siz çok kaliteli bir hocasınız bizim takımda geleceğiniz çok parlak gibime geliyor. Basarilarinizin devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hamza hocam tebrikler bence takim oturdu. Sizde kaliteli bir hocasınız bizim takimda geleceğiniz çok parlak olucak gibime geliyor. Basarilarinizin devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (3 yıl önce)
    Tebrikler hocam iyi günde kötü günde yanındayız seni kurda kuşa yem etmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Hamza hoca tebrikler . Başarıların devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL CANTÜRK (3 yıl önce)
    Hamza"nın kaplan"ları helal olsun sizlere......her daim başarılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Başarılarınız daim olsun hocam tüm takıma ve size Teşekkürler yüreğinize sağlık daha iyi olacağız İNŞALLAH.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44TAYFA (3 yıl önce)
    Tebrikler hocam başarınızın devamı gelsin inşallah.. bu galibityette bu haber sayfasının editörüne gelsin , kendisi saçma sapan maçlar için burada bu adamı yerden yere vurmuştu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Tebrikler.. hocam bu kadar eksiği rağmen süper demekki başarı elde etmek için sabırlı olmak lazım çok eleştirdik kusura bakma başarıların devamını dilerim
    0
    0
    Yanıtla