SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Yağışı Ulaşımı Aksatıyor

0
Güncellendi - 2020-03-19 08:03:26
Kar Yağışı Ulaşımı Aksatıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksama yaşanıyor.

MALATYA- KAYSERİ YOLU

Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Malatya-Kayseri kara yolunun Gümüşlüdere mevkisinde bazı araçlar mahsur kaldı.

Darende Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik İstasyonu ekipleri, burada sürdürülen yol açma çalışmaları nedeniyle D-300 kara yolunu Kayseri istikametine kapattı.

Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yol açma çalışmaları devam ediyor.

MALATYA- SİVAS YOLU

Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Malatya-Sivas kara yolu çift yönlü trafiğe kapandı.

Sivas'tan Malatya istikametine giden araçlar Kangal ilçesi girişinde, Malatya'dan Sivas'a giden araçlar ise kent çıkışında polis ekiplerince bekletiliyor.

Abdal Boğan mevkisinde etkili olan kar yağışı nedeni ile kapanan Malatya-Sivas kara yolunda ekiplerin yoğun çalışması ile yeniden ulaşım sağlanmaya başladı.

Karayolları ekiplerince yolda tuzlama ve kar kürüme çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız