SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık Çiftpınar İçin EYMS'ye Resmi Teklif

0
Güncellendi - 2018-12-31 00:03:39
Sadık Çiftpınar İçin EYMS'ye Resmi Teklif
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un 25 yaşındaki stoperi Sadık Çiftpınar için Fenerbahçe’nin resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un genç stoperi Sadık Çiftpınar için Beşiktaş ile birlikte Fenerbahçe devreye girmişti. Fenerbahçe’nin, Sadık’ın transferinde sarı kırmızılı kulübe resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

Sadık'a Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif geldiğini doğrulayan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, geçtiğimiz günlerde her iki kulübün genç stoperle ilgilendiklerini ancak netleşen bir durumun olmadığını açıklamıştı.

Gelinen süreçte Fenerbahçe’nin Sadık Çiftpınar’ı transfer etmek için harekete geçtiği ve Evkur Yeni Malatyaspor yönetimine teklifini sunduğu kaydedildi.

Transferde önceliği yerli oyunculara veren İstanbul ekibinin stoper bölgesi için önceliği Sadık Çiftpınar olurken, bir iki gün içerisinde görüşmenin neticelenmesi bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    SADIK giderse bu takım batar,diyenler sadık vasatın altında bir topçu.malatya da rakibe çift dalmalar soyadından olsa gerek...hakemler en az 3-4 penaltıyı görmedi...Artık yeter hizmet ettin malatyasporaparanı aldın.işn rast gelsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    sözleşmesi devam eden performnasıyla takıma katkı yapan bir futbolcunun gitmesini Ne başkan ister ne de teknik heyet. adil gevrek bana kalırsa blöf yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Gariban (5 yıl önce)
    Bravo. çok doğru.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    Sadık Beşiktaş Fenerbahçe nin kadrosuna giremez.düz topçu,bence basın çok şişiriyor.gitsinde Malatya nın kıymetini anlasın.giderse seneye 2,lg takımlarına geri döner...
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    Yüreğiyle oynayan futbolcumuzu Milli Takımda görmek isteriz
    0
    0
    Yanıtla
  • haruncu (5 yıl önce)
    devre arası real madrid e gitsen de sönük kalıp silinirsin sadık efendi sezonu bitir sonra git takımda sende parlarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)haruncu isimli kullanıcı yorumuna
    Sadık efendiyle alakası yok Adil efendi satıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (5 yıl önce)haruncu isimli kullanıcı yorumuna
    sezon sonunda giderse bonservissiz gidecek..madem gidecek malatyaya da kazandırsın..bilmeden konuşmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)veli97630 isimli kullanıcı yorumuna
    Biz bilmeden konuşmuyoruz,takımın en önemli özelliği iyi defans yapması, bunda Sadık'ın büyük rolü var.O giderse takım sezon sonu 3.,4. sırada bitirmeyi zor görür.Suç sözleşmeyi sene başında yenilemeyen yönetimde.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)haruncu isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru bir tespit.
    0
    0
    Yanıtla
  • sezonsonu giderse sözleşmesi bittiği için klübe para kazandıramaz. gidecekse şimdi gitsin para kazandırsın bari. jimnastik klübü sezon sonu istiyor ki Malatyaspora para ödemesin....
    0
    0
    Yanıtla