SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 19. Haftada 10. Sıraya Çıktı

0
Güncellendi - 2021-01-19 01:23:15
YMS 19. Haftada 10. Sıraya Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, 19.haftayı 24 puanla 10.sırada tamamladı. Ligin 19.haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 4-1 mağlup eden sarı siyahlı takım, bu sezonki 6.galibiyetini almış oldu.

Yeni Malatyaspor, ligin 19.haftasında sahasında karşı karşıya geldiği ve 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Çaykur Rizespor’u 4-1 mağlup etti. 18 hafta sonunda 6 galibiyet, 6 beraberlik, 6’da mağlubiyet yaşayan Doğu Anadolu ekibi, puanını 24’e yükseltti. Sarı siyahlı takım, haftayı 3 puanla tamamlayarak, 14.sıradan 10.sıraya yükseldi.

Süper Lig’de 19.hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Gençlerbirliği-Fatih Karagümrük: 1-3

İttifak Holding Konyaspor-Göztepe: 2-3

Medipol Başakşehir-Demir Grup Sivasspor: 1-1

Gaziantep Futbol Kulübü-Hes Kablo Kayserispor: 2-1

Fraport-TAV Antalyaspor-Trabzonspor: 1-1

Yukatel Denizlispor-Atakaş Hatayspor: 0-2

Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 4-1

Beşiktaş-Galatasaray: 2-0

Kasımpaşa-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1-2

Fenerbahçe-MKE Ankaragücü: 3-1

Süper Lig’de 19.hafta sonunda Beşiktaş 35 puan ve gol averajıyla zirvede yer aldı. 35 puanlı bir diğer ekip olan Fenerbahçe ise averajla haftayı ikinci sırada tamamladı.

Lig’de 34 puanlı Gaziantep Futbol Kulübü üçüncü, 33 puanlı Galatasaray dördüncü, 31 puanlı Atakaş Hatayspor beşinci, 30 puanlı Aytemiz Alanyaspor altıncı sırada haftayı tamamladı. Süper Lig’de 27’şer puana sahip takımlardan Fatih Karagümrük 7, Trabzonspor ise 8.sırada yer alıyor. Haftayı 3 puanla tamamlayan Yeni Malatyaspor ise 24 puanla 10.sırada bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız