SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılay Malatya Şubesine Ödül

0
Güncellendi - 2020-07-03 02:06:32
Kızılay Malatya Şubesine Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Türk Kızılay Genel Merkezince Türkiye çapında faaliyet gösteren tüm şubeleri arasında başarılı şube ve temsilcilikler ödüllendirildi. Performans değerlendirme sonucunda Kızılay Malatya Şubesi 5 kategoride performans değerlendirmesinde ödüle layık görüldü.

Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, aldıkları ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye Kızılay Genel Merkezi tarafından 2019 yılı performans değerlendirme sonucunda Kızılay Malatya Şubesi 5 kategoride performans değerlendirmesinde ödüle layık görüldük. Ödülümüzü almanın gururuyla Malatya’ya döndük. Bu ödülü almamızda emeği geçen başta Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Umut Yalçın’a, yönetim kurulumuza, kadın kollarımıza, Genç Kızılay’a, gönüllülerimize, şube çalışanlarımıza ve bize destek veren tüm Malatyalılara teşekkür ediyor ve bu ödülü Malatyalılara hediye ediyorum” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali HELVACI (3 yıl önce)
    Teyzem oğlu tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla