SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya 300 Km. Kazıktan Sonra 94 Km. Daha Kazık Çakılıyor

Malatya'ya 300 Km. Kazıktan Sonra 94 Km. Daha Kazık Çakılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Atatürk (Kışla) Caddesi ve Saray Mahallesinde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Daha önce çarşı merkezi zeminini güçlendirmek için toplam uzunluğu 300 kilometreyi bulan fore kazık imalatı yapıldığını belirten Vali, Saray Mahallesi bölgesine 94 kilometre fore kazık çakılacağını söyledi.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Kışla Caddesi ve Saray Mahallesinde yürütülen inşaat projelerini yerinde inceledi. Vali Yavuz, projelerin şehrin gelişimine katkı sağlayacağını belirterek, inşaatlarla ilgili detayları paylaştı.

Vali Seddar Yavuz, Kışla Caddesi ve Saray Mahallesi’nde devam eden çalışmalarda diyafram duvar ve fore kazık imalatlarının sürdüğünü açıkladı. Yavuz, “Merkez 1 Rezerv Alanı’nda (Kışla Caddesi ve Saray Mahallesi) diyafram ve fore kazık imalatı devam ediyor. İki katlı otoparkın da planlandığı proje şehrimize değer katacak. Şehirde devam eden inşa faaliyetlerini yakından takip ediyor, karşılaşılan sorunları çözmek için gayret ediyoruz” dedi.

Saray Mahallesindeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Vali Yavuz, “Merkez 1 Rezerv Alanı’nda (Saray Mahallesi) güvenli ve şehrimizin marka değerine katkı sunacak bir proje devam ediyor. Bu projede 20 bin metrekare diyafram duvar ve 94 kilometrelik fore kazık imalatı yapılıyor. Rezerv alanların desteklenmesi şehrimize büyük katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.

Vali Yavuz, daha önce yaptığı açıklamada, inşaat yapılan çarşı bölgesinde zemini sağlamlaştırmak için 15,3 km'si Hükümet Konağı inşaatında olmak üzere toplam 300 km. uzunluğunda fore kazık imalatı yapıldığını bildirmişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız