SON DAKİKA
SON DEPREMLER
İsmet Yalvaç

malatyahaber'in 19'uncu Yılı ve Birkaç Söz

malatyahaber'in 19'uncu Yılı ve Birkaç Söz
A- A+ PAYLAŞ

EDİTÖR'DEN... Ahlaktan ve meslek onurundan yoksun "gazetecilik (!)" ve bu bağlamda Malatya'daki kimi yerel yönetici ve siyasetçilerin bu tarz "gazeteciliği (!)" ve "gazetecileri (!)" kendi kişisel ikballeri için beslemek konusundaki ilkesizliği; Malatya'yı bir merdiven altı 'basıncı' cennetine çevirirken, malatyahaber.com Malatya halkının gerçekleri öğrenmesinin en öndeki adresi oldu.

Malatya'nın halen yayın yapan en eski günlük gazetesi vasfına sahip Görüş Gazetesi'nin on yıllarca başarıyla sürdürdüğü bağımsız, özgür, kendisini sadece toplumsal yarar ve hukuk ile sınırlayan ilkeli gazetecilik geleneğinden gelen bir ekibin kurduğu malatyahaber.com, 18'nci yaşını geride bırakarak 19. yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Gazeteciliğin, pespaye ilişkilerin aracı haline getirildiği zor zamanlarda, mesleğin onurunu ve ilkelerini ne pahasına olursa olsun koruma kararlılığı ile 18 yıllık yayın serüvenini, sadece gerçeklere ve okuyucularına dayanarak tamamlayan malatyahaber.com. geleceğe de Malatya'daki ilkeli gazeteciliğin kalesi ve Malatya kamuoyunun vicdanı olarak tavizsiz duruşuyla ilerliyor.

Mesleğini icra ederken; kendini mesleğin ahlak ve ilkesel değerleri, kamu yararı, halkın haber alma hak ve özgürlüğü, evrensel insan hakları ve hukuk ile kayıtlayan, iktidar ilişkileri ve güç odaklarından bağımsız biçimde gazetecilik yapan malatyahaber.com, 18 yıl boyunca Malatya’nın bir numaralı, doğru, dürüst, özgür ve hızlı haber alma, bilgi edinme kaynağı oldu.

malatyahaber.com, yayına başladığı günden bu yana, hiçbir siyasi ya da ekonomik güce yaslanmadı. Hiçbir siyasal organizasyona, ya da ekonomik yapıya angaje olmadan sadece halkın doğru haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını kullanabilmesini misyon edindi kendine.

Gerçeklerin halka ulaştırılmasında karşısına çıkan / çıkarılan / çıkarılmak istenen barikatları aşmayı mesleğinin bir rutini haline getiren malatyahaber.com ekibi, kirlenen / kirletilen meslekler kategorisinde açık ara önde giden gazeteciliğin onurunu korumanın da mücadelesini vermektedir.

malatyahaber.com, başta Malatya olmak üzere dünyanın her noktasına yayılmış Malatyalıların haber alma kaynağı olarak, Malatya'nın ortak yararının korunması ve kollanması konusundaki derin hassasiyeti ve mücadelesi ile yayıncılık yaparken, 'düşman kazanma' konusunda oldukça rahat hareket edebilen bir karaktere ve yayıncılık cesaretine sahiptir.

Ahlaktan ve meslek onurundan yoksun "gazetecilik (!)" ve bu bağlamda Malatya'daki kimi yerel yönetici ve siyasetçilerin bu tarz "gazeteciliği (!)" ve "gazetecileri (!)" kendi kişisel ikballeri için beslemek konusundaki ilkesizliği; Malatya'yı bir merdiven altı 'basıncı' cennetine çevirirken, malatyahaber.com Malatya halkının gerçekleri öğrenmesinin en öndeki adresi oldu.

Malatya son yıllarda, niteliksiz ve yönetim becerisinden yoksun, daha da önemlisi Malatya'nın ortak çıkarlarına karşı duyarsız olduğu gibi, neredeyse düşmanlık besleyen bir yönetici -daha doğrusu idareci-  profiline mahkum edildi. Bu profildekiler de kendi profillerine uygun bir besleme gazetecilik üretti.

İşte; malatyahaber.com.'un, Malatya'nın ortak yararı için yürüttüğü yayıncılık faaliyetine karşı, sadece kendi ikbal ve istikballerini düşünen  bu profildeki yönetici sınıfı, malatyahaber.com'un cesur ve bağımsız gazeteciliğine karşı, kontrol edebilecekleri yandaş yayın mecraları oluşumuna destek için bir hayli çaba gösterse de, gerçeklere, meslek onuruna sadakate ve okuyucumuza yaslanan gücü ile bu hamleleri boşa çıkarma konusunda da büyük başarı elde etmiştir.

Son zamanlarda, başta Sultansuyu Harası, en son da Yeşilyurt Belediyesi'nin adının karıştığı 'insan kaçakçılığı' iddiaları olmak üzere, Malatya'nın çıkarlarını korumakla sorumlu olan ve fakat tam tersine bu şehrin menfaatlerine karşı yürüttükleri yıkım mücadelesi ile öne çıkan malum yönetici sınıfının, malatyahaber.com.'dan rahatsız olması son derece normaldir.

Çünkü biz, gazeteciyiz.

Gazeteci siyasetçiden / belediye başkanından / rektörden / müdürden / herhangi bir yöneticiden / siyasetçiden beslenmez.

Bunlardan beslenenlere de gazeteci denilmez.

malatyahaber.com gazeteciliğin ahlaki, mesleki ve bağımsız, bağlantısız kalesi olmak konusundaki hassasiyet ve cesaretini asla kaybetmeyecek.

Bu yolda, her daim yanımızda olan saygıdeğer okuyucularımıza, katkı sunan ve her biri hakiki anlamda gazeteci olan muhabir arkadaşlarımıza, yazarlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.

İsmet YALVAÇ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

40 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (3 yıl önce)
    istikametten sapmadan nice yayın yıllarına
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Nice 19 yıllara.Gerçek ve doğru haber kaynağımız.İyiki varsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 yıl önce)
    Tarafsız,objektif,yayınlarınızla nice yıllara dileklerimizi sunuyoruz.iyiki varsın Malatyahaber
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KIZILDAŞ (3 yıl önce)
    Değerli Malatyahaber.com ailesi; Malatya'da yıllarca gündemi belirleyerek, emek sarf ederek, büyük bir özveri ile tarafsız, ilkeli ve çağdaş yayıncılık anlayışı ile doğruyu savunarak, İlimizin menfaatleri doğrultusunda hep çaba göstermeniz dolayısıyla öncelikle gazetecilik anlayışınızla sizleri tebrik ediyorum. Gücünü Malatya kamuoyundan alarak meslek etiği ve ahlakı çerçevesinde halkımızın haber alma hakkını sizlerin aracılığı ile her platformda ulaşıyor olabilmesi vermiş olduğunuz emeklerinizin ne kadarda önemli olduğunun göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerimle birlikte 19.Yılınızı kutluyor, İsmet Yalvaç başta olmak üzere tüm emekçilere zorlu görevlerinde yürekten başarılar diliyorum. Mehmet KIZILDAŞ Arguvan Belediye Başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sözen (3 yıl önce)
    Dört dörtlük bir değerlendirme olmuş.Malatyanın durumuna ayna tutan bir yazı.İlkeli olmak zor iş.Malatya haber bunu başarıyor.Tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Cengiz (3 yıl önce)
    MALATYAHABER. COM un 19 uncu kuruluş yılını kutluyorum. İlkeli gazeteciliğin örnek davranışlarını okuyucularına sürekli tarafsız bir şekilde yansıtan başta İsmet Yalvaç ağabeyime Suat Kozluklu kardeşime ve bir birinden değerli çalışanlarını yürekten kutluyorum iyiki varsınız Malatya nın Sigortasısnız nice 19 yıllar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin yapar (3 yıl önce)
    Siz iyi olun kötü belasını bulur.Haber ekibiniz yazarlarınız çalışanlarınızla birlikte nice ondokuz yıllara.Emeklerinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertaç Önal (3 yıl önce)
    İlkeli gazeteciliğin Malatya’daki temsilcisi kimliğini kuruluşundan beri tavizsiz sürdüren, “Malatyahaber.com ve Görüş Gazetesi yazdıysa haber doğrudur” algısını zihinlere yerleştiren bir mevkutenin yazarı olmak ayrı bir övünç kaynağımdır. 19. yılımız kutlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet Kırceylan (3 yıl önce)
    Sayın İsmet Yalvaç kardeşim, Malatyahaber. com olarak ulaştığınız 19.başarılı gazeteciliğiniz için sizi ve ekibinizi kutluyorum. Siz, Malatya'nın efsane bir gazetecilik ailesinden geliyorsunuz. Sayın Celal Yalvaç ve sayın Cevdet Barış beyler ile GÖRÜŞ GAZETESİ 'nin büyük başarılarına yıllarca imza attınız. 1985 /1990 yılları arasında TZDK MALATYA BÖLGE MÜDÜRÜ görevi yaparken GÖRÜŞ GAZETESİ ve değerli sizin de yer aldığınız üyeleri ile tanıştım ve görevim süresince Malatya ile pekçok yazım GÖRÜŞ GAZETESİ' nde yayınlandı. Arada bir olsa da yıllarca GÖRÜŞ gibi Türkiye'nin en önlerde gelen bir mahalli gazetesin yazmak şansı ve gururuna sahip oldum. Sizler gibi tam gazetecilik ruhuna sahip kişiler son yıllarda çok azaldı. Sizleri ve Sizler gibi değerli özel gazetecileri gönülden kutluyorum. Her Malatya gezimde mutlaka uğradığım sayın Celal Yalvaç ve Cevdet Barış beylere de Malatya'ya kazandırdıkları onurlu ve sorumlu ve gerçekçi gazetecilik uygulamaları için tekrar gönülden kutluyorum, sağlık ve mutluluklar dolu gelecekler diliyorum, saygılar sunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca (3 yıl önce)
    İyi ki varsınız dürüst yürekli insanlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Tuğrulca (3 yıl önce)
    Malatyahaber.com un 19 uncu yılını kutluyorum. Başta editörümüz İsmet bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yerelin tüm zorluklarına rağmen kimseye yaranma kaygısı gütmeden yaptıkları habercilikten dolayı kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (3 yıl önce)
    Sizi kutluyorum. Siz ve sizin gibi gerçeklerden taviz vermeyen gazete ve basın varsa , Umut var demektir. Allah her daim doğrunun yardımcısıdır. Nice ondokuz yıllara temennisiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 yıl önce)
    Biraz daha cesur olmalısınız malatya için bir numarasınız sesimiz olduğunuz için teşekürler malatya haber iyiki varsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)
    Tarafsiz,özgür;malatya çıkarını, malatya insanını,malatyanın kimliğiyle bütünleşmiş kültürel değerlerine yapmış oldugunuz katkılar oldugunu düşünüyorum.Malatyayla ilgili güncel doğru, tarafsız, gerçek gazetecilik yapmaya çalışan güzide ve ender kurumlardan birisiniz.ülke günde miyle alakayla güncel haberler verilmeye başlandı biraz daha arttırmalısınız. 19 yılınızı kutlar malatyahaber kurumunun da,emeği olan,çalışmakta olan tüm emekçilere selam saygı sağlık nice 19 yıllar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Behzat (3 yıl önce)
    Nice yıllara. Ama editörün yazdığı gibi değilsiniZ maalesef. Bazen güzel haber yapsanızda sizde bariz tarafsınız. Mesela Şevket Keskin ile ne var aranızda. Gizli reklam mı? Geçmişte Selahattin Gürkanı överek ÇAKIR ve bazı adamlarını eleştirerek bu günleri hazırladınız. Bugün tersi şeyler yapıyorsunuz. Bazı partileri eleştirmeye korktuğunuzu görüyoruz maalesef. Öyle sütten çıkmış ak kaşık görmeyin kendinizi. Bu gün bu şehir ve bu medya bu halde ise sizinde bunda emeğiniz var. Desteklediğiniz ve yerdiğinizde hiç adil olmadınız. Yani Medya ile kirli ilişki tutanları kollayanların günahıda az değil. Ayrıca maalesef dindarlara soğuksunuz. Ama yinede iyiki varsınız. Demokrasinin gelişimine katkınızı görüyoruz. Elbette adaletli tarafsız ahlaklı dürüst ilkeli yayınlar yapmanız şartı ile nice nice yıllara
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (3 yıl önce)
    Sizler yayın hayatına başladığınız günden beri bu memleketin yüz akı , gazeteciliğin Malatya özelinde Türkiye genelinde onuru ve namusu oldunuz , çünkü mayanız sağlam . Görüş Gazetesi olarak Cevdet Barış abinin onurlu ve şerefli meslek ahlakını omuzlarınıza almış götürüyorsunuz Allah yar ve yardımcınız olsun iyi ki varsınız nice 19 yıllara nice 119 yıllara inşallah başarılarınız daim olsun. Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan akın (3 yıl önce)
    Öncelikle, yaklaşık 20 yıldır hiç bir engelle, engellemeye boyun eğmeden, doğru, düzgün tarafsız, habercilik anlayışı ile tüm kamunun ve Malatyalıların hakkını hukukunu savunan kamuoyu nu her daim aydınlatan. Başta Yalvaç ailesi ve Sayın İsmet Yalvaç olmak üzere, tüm emekçi ekibini ve özellikle Sayın Güler Hazar'ı tebrik ediyor ve kutluyorum. Çünkü ülkemizin ve ilimizin menafatini her daim koruyan tüm yanlışların karşısında olan bu güzel emekçileri tebrik ediyor üretenin yetiştirenin her platformda çiftçilerimizin yanında oldukları için teşekkür ediyorum. Tarım Platformu Birlik Başkanı İhsan Akın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evren (3 yıl önce)
    Sizin için uzun uzun yazarım ama hepsi aynı yere çıkacak, özetle İYİ Kİ VARSINIZ.. Hep mevcut çizginizde varolmanız dileği ile başarılarınız daim olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    Malatya dışında yaşayan bir Malatya'lı olarak diyorumki; Malatya'nın gözü, kulağı, dili ve kalbisiniz. Basının öneminden bahsetmeye ayrıca gerek görmüyorum. Ancak bu görevi yerine getirirken ilkeli, tarafsız ve dürüst duruş sergilemeniz takdire değer. Aslında bu özellik bir hüner olmamalı. Her basın kuruluşunda olması gereken bir nitelik olmalı. Fakat maalesef günümüzde bu kriterlere uyan basın kuruluşu sayısı pek az. Işte sizi diğerlerinden farklı kılan bu özelliğiniz. Nice yıllara diyor, kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nezir Kızılkaya (3 yıl önce)
    Bir haber kuruluşu için iyi olmak, zirveye çıkmak gibi hedeflere ulaşmak, sistemli, programlı ve özverili çalışma ile her zaman mümkündür. Ancak zirvenin 19 yıl açık ara tek sahibi olmak için yukarıda saydıklarım yetmez. Tek başına gazetecilik ilkeleri kuralları vs. gibi şeylerle de açıklamak mümkün değildir liderliği. Bu işin sırrı bana göre "GÜVEN" ve "İNANDIRICILIK" dır. İnsanların güvenini kazanamamışsanız zaten inandırıcılığınızı kaybedersiniz. İşte malatyahaber.com fikri ve inancı çok farklı uçlarda, her kesim için inandırıcı ve güvenli haberin kaynağıdır. Mensubu olmaktan onur duyduğum bu aile, daha nice 19 yıllar okurları için en iyi haber, yorum ve bilgi kaynağı olacaktır. Nice yıllara...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (3 yıl önce)
    19 yılınız kutlu olsun.Nice 19 yıllara.Sayın İsmet Yalvaç'ın editörlüğünde Malatyamızdan ve yurdumuzda gelişen olayları Malatyahaberden izleme imkan verenlere çok teşekkür eder,saygılar sunarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent D. (3 yıl önce)
    Nice 19 senelere...
    0
    0
    Yanıtla
  • yuxel (3 yıl önce)
    Efendim, Emeğinize sağlık, Dışardaki Malatyalılar için çok iyi haber kaynağı Her şey için teşekkür ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • M Hanifi ACAR (3 yıl önce)
    Malatya adına yaptığınız cesur ve doğru gazeteciliğinizi tebrik ediyorum.İsmet beyin şahsında emeği geçen bütün çalışanlara bu kutsal meslekte nice yıllar sağlık ve huzurla çalışmalar diliyorum.Allaha emanet
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun İnşaAllah nice 19 yıllar hizmet vermeniz dileğiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • YUSUF EVREN (3 yıl önce)
    İstanbul'da yaşayan bir Malatyalı olarak kuruluşundan beri Malatyahaber.com 'u takip ediyorum. ilkeli yayınından dolayı kutlar.ım
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli Ağbaba (3 yıl önce)
    Değerli Malatyahaber.com emekçileri; Malatya’da haberciliğin önemli isimlerini bünyesinde barındıran, yaptığı haberler ile Malatya’nın gündemini belirleyen Malatyahaber’in doğru bilgiyi tarafsız bir gözle halka ulaştırmasını takdirle izliyoruz. Elbette basının görevi sadece haber yapmak değildir.Aynı zamanda kentin kültürel, tarihsel,sanatsal değerlerine sahip çıkmak, bu değerlerin korunması için katkı sunmaktır.Kent yöneticilerinin ısrarla görmek istemediği/unutturmak istedikleri hatta zaman zaman yok etmek istedikleri Malatyalılık Kültürü’nü görünce Malatyahaber’in verdiği üstün çabayı çok daha iyi anlıyoruz. 19 yıldır ilkeli gazetecilik yapan Malatyahaber.com internet sitesinin kuruluş yıldönümünü kutluyor, sitenizin gelişip büyümesi için bugüne kadar emek veren köşe yazarları, muhabirler, editörler ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum.   Veli AĞBABA CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili  
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrece (3 yıl önce)
    Nice yıllarınız olsun! Gazetecilik kültürünün yegane temsilcisi, Malatyamızın tek araştırmacı haber sitesi ve tarafsız-ilkeli medya organı olan MalatyaHaber’i tebrik eder yayım hayatında başarılar dilerim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (3 yıl önce)
    Gazeteciliğin yüzakı malatyahaber.com'u tebrik eder, emeği geçen tüm arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ederim. Nice başarılı yayın yılları dilerim. İyi ki varsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Bahadır ALTAŞ (3 yıl önce)
    Türkiye Cumhuriyeti Devletin Kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk "Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir. Türkiye basını milletin gerçek ses ve iradesinin doğduğu yer olan cumhuriyetin etrafında çelikten bir kale oluşturacaktır. Bir düşünce kalesi, düşünce yolu kalesi. Basın görevlilerinden bunu istemek, cumhuriyetin hakkıdır." diyerek gösterdiği bu yolda basın mesleğinin milletin özgür sesi olma yolunda kurulduğu günden bugüne kadar aynı çizgide devam etmesinde başta İsmet Yalvaç olmak üzere emeği geçenler ve malatyahaber.com'a nice yıllar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Aksoğan (3 yıl önce)
    Görüş gazetesi ile başlayıp günümüze kadar gelen gazetecilik mesleğinin duayenleri olan sizleri gönülden tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet TAŞPINAR (3 yıl önce)
    Malatya haber , Malatya'da ,Malatya ile ilgisi sevgisi olanlar ve Malatyalılar için yurdumuzun ,dünyanın bir çok köşesine ulaşabilen bazan memleket,bazan aile sıcaklığı verebilen fedakar çalışanları ile var olmuş önemli bir görevi yerine getiren bir haber sitesi.İyi ki varsın malatyaheber.com nice 19 yıllara sevdiklerinizle birlikte erişirsiniz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    Malatya nın gerçek ve bağımsız gazetecilik yapan haber sitesi Malatyahaber i tebrik ediyorum. Halkın ve haklının sesi olmaya devam edin. Selam ve saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Gündüz (3 yıl önce)
    Malatya"ya dair bilgi kaynağımız malatyahaber sitesinin yeni yaşı kutlu olsun. Nice yıllara.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    ÇOK tEŞEKKÜR EDERİZ mALATYALININ SESİ, VE NEFESİ OLUYORSUNUZ, yaptığınız haberleri çalanlara lanet olsun,nice 19 ve 29 ve 39 ..........yıllara emeğinize sağlık iyiki varsınız....
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Nice 19 yıllara..Malatya'nın güvenilir,objektif,tarafsız,ilkeli ve doğru yüzü malatya haber'i tebrik ediyor,kuruluş yıldönümünü kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet DAŞCILAR (3 yıl önce)
    Günümüz gazeteciliğini çok güzel özetlemişsiniz.. Dünyanın her yerinde yaşayan Malatyalılara doğru haberi aktarmanızdan, İlkeli duruşunuz ve tarafsız haberlerinizden dolayı tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Malatyalıların sesi nefesi olan malatyahaber.com internet sitesini kuran ve yaşatan tüm çalışanlarını tebrik ederiz. Onlar sayesinde Malatya hakkında bir çok şeyi öğreniyoruz. Onlar olmasa Malatya nı başına hangi çorapların örüldüğünü nereden bileceğiz. Teşekkürler malatyahaber.com. İyi ki varsınız. Nice yıllara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver KALAYCIOĞLU (3 yıl önce)
    Değerli Kardeşim...İsmet Bey...1975 den beri olan hukukumuz, Gerek Celal Yalvaç büyüğümüz, gerekse Cevdet Barış Ağabeyimizin ,rotası doğrultusunda, Malatya'nın menfaatleri noktasında daima kimseye iyi görünmek gibi bir tavrınızın olmayışı ilkeli duruş sergileyişiniz halkımızın takdirine şayan olmuştur. Sizi okuyucuların çoğunluğu şahsen tanımaz, gazetenizin güvenilir olduğuna inanarak okur. Bu arada gazetenizin elemanı değerli gazeteci öğrencim Güler Hazar'ı takdir etmek isterim. Valilerin, Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının daire müdürlerinin STK Başkanlarının bana nasıl soru soracak diye çekindiği bir gazeteci oluşu mesleğini en güzel şekilde icra ettiğinin göstergesidir. Hiçbir kimseye diyet borcu olmayan Güler Hazar'ı ve ekibinizi kutluyorum. Malatya'dan başka sevdanız Türkiye'nin ve toplumun menfaatinin üzerinde bir menfaat düşünmeyişinizi takdirle karşılıyorum...Nice 19 yıllara....
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Tebrik ediyorum, sesimizsiniz..!
    0
    0
    Yanıtla

İsmet Yalvaç yazıları