SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sahada İki Tane Kötü Takım Vardı"

0
Güncellendi - 2021-01-20 19:22:34
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, bugün alışılagelmiş performanslarından uzak olduklarını ve hatalarından ders çıkaracaklarını söyledi.

Süper Lig'in 20. haftasında sahasında karşılaştığı Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup olan A.Hatayspor'da Teknik Direktör Ömer Erdoğan, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, duran toptan gol yemelerinin ardından hamle yapacakları sırada şansız bir penaltı pozisyonu yaşadıklarını belirterek, “Kötü bir maç oldu. Açıkçası maçın ilk yarısını istediğimiz gibi geçirmedik. Pozisyon üretme de sıkıntı yaşadık, gerçi rakibe de pozisyon vermedik. Sahada iki tane kötü takım vardı. Sonra bir tane duran toptan yediğimiz gol ile geriye düştük. Tam oyuncu değişiklikleri ile hamle yapacaktık, şanssız bir penaltı pozisyonu ile 2-0 geriye düştük. Oyuncularım reaksiyon gösterdi, 2-1’i bulduk, son dakika da karambollerden pozisyonlara girmeye çalıştık. 1-2 tane pozisyona da girdik ama daha önce izlediğimiz, bildiğimiz takım yoktu sahada açıkçası. Çalışacağız, hatalarımızdan ders çıkaracağız. Pazar günü yine önemli bir maçımız var Gaziantep ile. O maça gidip burada kaybettiğimiz puanları telafi ederiz” dedi.

Hakemlerinde iyi maç yönetmediğini aktaran Ömer Erdoğan, “Bu arada kötü iki takıma hakem triosu da uydu. Bana göre iyi bir maç yönetmediler. Ama hakeme bağlamak istemiyorum. Biz, kendimizde hataları bulmamız lazım. İnşallah Gaziantep maçında bunu telafi ederiz” ifadelerini kullandı.

Hatay, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • Emre Demir (3 yıl önce)
    O kadar maç kazandın, hepsinde takımın iyiydi.Kaybedince takımınla beraber rakibin de kötüydü öylemi ? Gören de kazandığı maçlarda Real Madrid gibi oynadı sanır.Senin kazandığın maçlar da dahil çoğu maçın böyle zaten.Bu defa şans yanında değildi, rakip te gününde olunca kaybettin.Ne gerek var böyle lafı dolandırmaya, rakibini tebrik etmek bu kadar mı zor? Kurslarda yeni hoca adaylarına teknikten,taktikten önce sportmenlik öğretilmeli, yoksa sonuç bu arkadaş gibi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbolsever (3 yıl önce)
    Turkiyenin en sakin taraftari malatyaspor taraftari ne tezahurat ne maca gitme var takimi surekli elestiriyorlar ben malatya taraftarindan bisey anlamadim. Virus biterse insallah biz futbolseverlere guzel goruntuler yaşatırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (3 yıl önce)
    nolur burdaki yorumları malatyaspor ya da hamza hocanın olduğu haberlere de yapın teknik ekibe ve takıma moral olsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (3 yıl önce)
    sen değilmiydin bizi küme düşüren ömer efendi şimdi geçmiş karşımıza kötülüyon bizi.insan olsan kendi hatalarınızı kabul edip bizi kötülemezsin..hiç yakışık kalmadı..sahanın iyisi bizdik görünen köy klavuz istemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Bu tarz bi açıklama senin gibi ligde hocalık için sınav verdiğin bir dönemde hiç yakışmadı.Yensen de yenilsek de takımlar tebrik edilerek söze başlanır.Ben şansım adına şunu söylemeliyim;takımlar içerisinde en çok çekindiğim hatta fark yeriz diye düşündüğüm bi takımdı hatay.Ancak dünkü maçta inanan, taktiği uygulayan ve azimli olan kazandı. Çok etkili oyuncuları olmasına rağmen bizim takımımız bunun üstesinden geldi.Golcüleri çok etkili,yeni alınan Kamara oyuna girince Hatay çok etkili oldu ve gölü de buldular.Adil gevreğe şunu söylemeliyim,Takıma bir an evvel ödemeleri yapmalı, bir forvet alacaksan hatayın forveti gibi bitirici olmalı.Ömer Erdoğan sana gelince Bu takımın ekmeğini yedin ,suyunu içtin.Küme düşünce hatırladığım kadarıyla ilk terk eden de sen olmuştun.Bu açıklama sana yakışmadı ve güzel oynayan bir Malatyaspor vardı takı ilk golünüzü arana kadar.Sadece tebrik edecektin ve etmedin.Asıl kötü oyun sizdeydi ve kabullenmedin.Demekki Malatyasporu hafife aldınız ve böyle beklemediniz.Yazıklar olsun sana.Malatya ve Malatyasporlular bunu asla unutmazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    ömer efendi 14 matis 2006 da kalemize golü atip kümeye düşürdugunde ben kötüyüm dedinmi,,,pek konuyla uyumlu olmadı lakin buna kızgınligım bitmedi.takimimi tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Senin bizi Antep'te düşürdüğün kafa golüne peki nasıl yorum yaparsın Ömer efendi. Önce bir rakibi tebrik edin. Göz var hizan var 80 dakika sahada top oynayan pozisyona giren Malatya takımına kötü demek bir futbol adamına yakışmaz Ömer efendi. Umutun ilk dakikalardakı kaçırdığı gol sonra yine kale dibinden kaçırdığı gol, Wallace olması lazım kale direğini sıyırarak dışarı çıkan topumuz yani o kadar net goller kaçırdıkki onlardan bir kaç tanesini atsaydık fark bile gelecekti kalkmış sahada kötü oynayan 2 takım vardı diyorsun. Tamam son on dakika ve verilen artı 10 dakika döküldük orada haklı olabilirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Sevgili ömer erdoğan futbolculuğunda hiç sevmediğim,hatta antipati duyduğum kişilerin başında gelirsin.Hatta hatırladığım kadarıyla da malatyaspor'un düştüğü sene son maçta kendi kalene gol atanda sendin.Hımm teknik adamlığınıda hiç beğenmiyorum takımın topladığı puanlarıda yüzde 70'ini takımına,yüzde 10'unu transferleri yapan başta belediye başkanı lütfü savaş olmak üzere yönetime,kalan yüzde 10'uda sana ve ekibine bağlıyorum.Bir defa ne çirkin bir yorum ya ; '' Sahada 2 kötü takım '' ne demek ya ? Bu nasıl bir usluptur ? Böyle bir dili kullanana başka teknik adam varmıdır ? Önce tebrik etmesini öğren daha sonra seni yenen bir takımı '' KÖTÜ '' diye adlandır tamam mı ? Henüz antrenör bile olmadan kolay ülkede,liyakata bakılmayan ülkede TEKNİK DİREKTÖR olan Ömer ERDOAĞAN ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Kötü oynasaydık mağlup olurduk. Yorum haksız olmuş Ömer beg. Öyle 3-5 maç kazandın diye de havalara girme. Daha dün lige çıkmış sahası olmayan futbol kültürü olmayan bir şehrin takımını yönetiyorsun. Bence efendi ol. Tebrik et bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cezmi K. (3 yıl önce)
    Ömer Erdoğan kötü takım diye tanımlama olmaz. Ortaya konulan oyun iyi olmayabilir. Eğer bu kotu takım açıklamanın arkasındayım dersen ; Yıllar önce Gaziantep Malatya maçını hatırlatırım sana. Son dakikalarda Malatya nın kümeye düşmesine sebep olduğun kendi kalene attığın gol kötüydü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yorum ona tabiri caizse kapak olsun. Cezmi K. Sizi kutlarım harika yorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Cezmi K. (3 yıl önce)
    Ömer Erdoğan kötü takım diye tanımlama olmaz. Ortaya konulan oyun iyi olmayabilir. Eğer bu kotu takım açıklamanın arkasındayım dersen ; Yıllar önce Gaziantep Malatya maçını hatırlatırım sana. Son dakikalarda Malatya nın kümeye düşmesine sebep olduğun kendi kalene attığın gol kötüydü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdul (3 yıl önce)
    Ömer efendi kötü 1 takım vardı.. iyi olan kazandı. Sen yorumunu kendi takımına saklasam
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdul (3 yıl önce)
    Ömer efendi kötü 1 takım vardı.. iyi olan kazandı. Sen yorumunu kendi takımına saklasam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)
    Adam 3-5 maç kazaninca kendisini dev aynasında gördü... Beyefendi maçı izlemedi ya da izledi ama konduramadi...Sahada iyi takım vardı o da Malatyaspor su....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah İdaçlı (3 yıl önce)
    Biz başka maçı mi izledik arkadaş. Umut daha 8. Dakikada ikramı çevirmeseydi maç 0-1 başlayacaktı Ömer hoca. 2 tane net umutun, 1 tane kubilayin ve Yusuf'un kornerden kafası var çizgiden çıkartılan. Sezon başından beri Malatyaspor kötü oynuyordu kazandığı maçlarda bile. Ama bugün kötü oynadı diyemezsin. Zaten öyle olsaydı biz senden önce derdik kötüydük diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Altına imzamı atıyorum. Ömer Erdoğan gibi adamların yorumları önemli değil, çok güzel mücadele ettik. Şans da yanımızdaydı ama Umut'un altı pas içinde kontrol edip vuramadığı topu özetlere bile koymadılar Malatyaspordan ne istiyorlqçar bi tek bizi sevmiyorlar UEFA'ya gitmemiz bile bütğn basın, medyanın herkesin zoruna gitmiş belli. O kaçırdıgımız goller olmasa 3-0 yapsak maç kopacaktı ama bizim takım her zamanki gibi son dakikaya kadar bizi kalpten götürecekti ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalqazi (3 yıl önce)
    Hamza hocadan edep dersi almalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (3 yıl önce)
    Eski takımıma karşı teknik direktör olmak çok heyecanlıydı gibi bir yorum beklerdik sizden Ömer Bey. Malatya güzel oynadı. Kötü oynayan sizdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan M. (3 yıl önce)
    Ömer hocam iyi takım kazandı yenilince tebrik etmen lazım çamur atmak degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (3 yıl önce)
    Düştüğümüz sezon antep maçında attığın golle hatırlıyorum seni.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (3 yıl önce)
    Ömer hocam bu takımı Antep te küme düşürenlerden birisi sensin.Kendi kalene gol atmıştın.Malatyanın ekmeğini yedin suyunu içtin Nankör olma.Sen şu an teknik direktölük yapıyorsan bizlerin sayesinde.Biraz dürüst ol.Hatay takımı üç haftadır iyi oynamıyor.Sen bunu göremiyorsun.Takım galıp gelınce sesin iyi çıkıyor.Bugün Hatay takımı fark yerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMA (3 yıl önce)
    Takımı yenilince rakibe de kötü diyor...oysa Malatya yenilseydi bile çok iyi futbol oynadigini söylerdim..cunki cidden iyi oynadık...Ömer inanmaz ki
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek taraftar (3 yıl önce)
    Malatyaspor’un küme düştüğü sene Malatya da kendi kalene gol atmıştın ve biz küme düşmüştük çok şaibeli idi zaten eski takımın hakkında yorum yapmaya yüzün tutmamalı bence bu yorumumu en başa koyunuz bence sahada bir kötü takım vardı onda Hatayspor Malatya’mız aslanlar gibi oynadı maşşallah maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • gecegözlüm (3 yıl önce)
    kötü olan takım yok ömer efendi o sahada en kötü olan sendin senin yüzünden zaten efsane düştü o günleri unutmadık unutmayacağız bunu bil
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrik etmek ağır geldi demek ki. Kötü olan sizdiniz. Malatya'miz çok iyiydi. Son 10 dk hariç. Fark yiyebilirdiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    ömer hoca son 15. dakika umutun ve kubilayın yerlerine fofana ve lukoki hamza hoca düşünseydi malatya farka giderdi. çünkü bu iki futbolcu nefes alacak güçleri kalmamışttı. ama hamza hocanın umut ve kubilay a verdiği değeri diğer oyunculara verse. malatya daha güzel olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • takım galip bitirmiş sen hala neyin peşindesin bilmiyonmu sonradan ısınadan giren futbolcu takıma çou zaman zarar veriyor kafayı taktınız ayıptır ayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin kadrodan haberiniz yok.Bos boş yorum yapıyorsunuz.FOFONA sakat kadroda yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fofana sakat
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Senin takımın asıl berbattı 2006 da Malatyaspor umuzu düşürdüğünü unutmadık Ömer Erdoğan Utanç duyuyoruz senden Antep de kendi kalene gol atıp takımı düşürdün
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Maçın son 10 dakikasına kadar Yeni Malatyaspor gayet iyi bir futbol ortaya koydu. Evet Hatayspor çok kötüydü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bora Barut (3 yıl önce)
    Cok çirkin bir yorum. Sen efsane Malatyaspor forması giymiş adamsın. Sen takımının oyununa bak. Zoruna gidiyorsa da git evinde otur Omer efendi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Kendi takımın adıma yorum yapsan daha doğru olur.Son 10 dk ya kadar Malatyaspor iyi oynadı sonra takım bir anda durdu bu da rakibi cesaretlendirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göral (3 yıl önce)
    İki kötü takım yoktu Ömer. İyi olan kazandı. Kazanan rakibini tebrik ettiğin tek maç yok. Hazmetme yönünü acilen geliştir. Bu ukalalıkla sonun Ümit ÖZAT...
    0
    0
    Yanıtla
  • doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • ÜMİT ÖZAT dobura dobur.YALAKALIK yapmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)Göral isimli kullanıcı yorumuna
    Cok dogru. 2 0 a kadar macin tek hakimi bizdik. gercekten cok ukala bir aciklama olmus. hamza hoca cok karakterli bi hoca oldigunu gostermis aciklamalariyla belki ders alir omer bey
    0
    0
    Yanıtla