SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Kongreler Cumartesi ve Pazar.. Ve Yine Gevrek Adı!.

Yeni Malatyaspor'da Kongreler Cumartesi ve Pazar.. Ve Yine Gevrek Adı!.
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz Pazar günü yapılması gereken, ancak çoğunluk sağlanamadığı için 23 Temmuz Pazar günü saat 10.00'a ertelenen seçimli olağanüstü kongrede mevcut kulüp başkanı Ahmet Yaman yeniden aday olmayı düşünmezken, eski kulüp başkanı Adil Gevrek ile birlikte şu ana kadar üç ismin adaylığı konuşuluyor. Bu arada, Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz Cumartesi günü yapılması gerekirken ertelenen olağan mali kongresi de 22 Temmuz Cumartesi günü yapılacak. 

YİNE GEVREK!..

Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek bir hafta önce tekrar aday olacağını açıklamıştı.

Önceki sezon takımın Süper Ligden düşmesinin ardından oluşan tepkiler üzerine kongreye gitmek zorunda kalan ve 400 milyon TL'ye yaklaşan borçları mali kongrede onaylatan, il yöneticilerinin basiretli davranmamaları yüzünden görevi üstlenecek nitelikli isimlerin uzaklaşmasına yol açan gelişmelerin ardından, duruma hakim olarak kulübü kendisine yakın bir isim olan mevcut başkan Ahmet Yaman'a devreden Gevrek, önümüzdeki sezon da lige devam etmeyecek olan Yeni Malatyaspor'un başkanlığına yeniden adaylığını “Değerli Hemşehrilerim; Bildiğiniz üzere yaşadığımız yüzyılın felaketi olarak adlandırılan deprem sonucu şehrimiz çok ağır bir yara almıştır. Şehrimiz ile beraber şehrimizin en önemli marka değeri olan Yeni Malatyaspor'umuzun biran önce ayağa kalkmasını ve çok da eski olmayan başarılı süper lig günlerine tekrar dönmesini umutla bekliyoruz. Bunun için şehrin tüm dinamiklerinin birarada, küskünlükleri dargınlıkları bir kenara bırakarak destansı bir mücadeleye tek yumruk halinde girilmesi gerektiğine olan inancım tamdır. Verilecek bu mücadele elbette ki kolay olmayacaktır fakat bilinmesi gerekir ki hiçbir başarı hikayesi kolay yazılmamaktadır. Biz Malatyalılara da yakışan bu zorlu mücadeleyi verirken; el birliğiyle, sabırla, pes etmeden, yorulmadan ve en önemlisi inanarak bu yolu yürümektir. Tarafıma teveccühleriniz ile yapılan çağrılara kayıtsız kalamayarak; Yeni Malatyaspor'a 8 yıl Başkanlık yaparak hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak ve bu mücadelenin içinde olmam gerektiği sorumluluğunu hissederek; Kulübümüzün yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulunda Başkan adayı olduğumu Kamuoyuna saygıyla ilan ediyorum” açıklamasıyla duyurmuştu.

İKİ İSİM DAHA..

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da eski kulüp başkanı Adil Gevrek’in yanı sıra bir oluşum daha yönetim listesini belirleyerek girmesi bekleniyor. Şu ana kadar oluşumdan adaylıkla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Oluşum adına açıklamada bulunan Serkan Lama, “Perşembe günü belediye başkanımızla yapacağımız toplantıdan sonra ‘Sahipsiz Malatya’ lafını asla kabul etmeyen, Malatya’mızın sahipsiz olmadığını Malatyalı hemşerilerimizin takdirle karşılaşmayacağını, şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim ve de her Malatyalı hemşerimizin sorunsuz başkan ve yönetime aday olacağı bir tüzük ile başkan adayımızı ve değerli yönetim kurulumuzu tüm kamuoyuna açıklayacağız” ifadelerine yer vermişti.

Yeni Malatyaspor'da yapımcı iş insanı Oktay Öndeş yönetime talip olduğunu açıklamıştı.

Öndeş, Haziran ayında verdiği demeçte, şunları kaydetmişti:

“İstanbul'da iş adamları olarak depremde sıkıntılar yaşayan Malatya'mıza ve Yeni Malatyaspor'umuza sahip çıkmamız gerekiyor. Elimizi taşın altına sokarak Yeni Malatyaspor yönetimine aday oluyoruz. İlk etapta 5 milyon dolar gibi sıcak bir parayı kulübün kasasına koyacağız. Yeni Malatyaspor'un içine düştüğü durumdan dolayı üzgünüz, Yeni Malatyaspor için bir şeyler yapmak istiyoruz. Bundan dolayı da yönetime talip oluyoruz. Görüştüğümüz Teknik Adamlar ve futbolcular var. İlk olarak takımı içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtarmak ve transfer tahtasını açmak gerekiyor. Mevcut kadroyu bozmadan yapılacak transferler ile Yeni Malatyaspor'u Süper Lige çıkartmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde Malatya'ya gelerek Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bir istişare toplantısı yapacağız. Amacımız birlik, beraberlik içerisinde takımın moralini yüksel tutarak Süper Lig'e tekrar yükselmek. İçinde bulunulan kötü süreci birlikte aşacağımıza inancım tamdır.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Abdullah (9 ay önce)
    Bu yeni olan 2 aday bu zamana kadar nerdeydiler.Adil efendi yine nukta transferler yapacakmı.Anlaşılan bu takımda beceriksiz yöneticiler vasıtasıyla efsane malatyaspor gibi amatör kümeye düşecek.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Serdar Malatyalı (9 ay önce)
    Pardon Bal'da çıkma kesin değil daha
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Serdar Malatyalı (9 ay önce)
    Bal'da mücadele eden Efsane Malatyaspor'un maçları TV'ye verilsin !
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (9 ay önce)
    Malatya malatya artık hiçbir konuda bulunmaz eşin...Hiçbir konudan ders çıkarmayan dünyadaki herhalde tek şehir!
    %67
    %33
    Yanıtla