SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ Rektörü Yine 'SANSÜR'e Koşmuş!.. 14 Habere Yasaklama Talebi

MTÜ Rektörü Yine 'SANSÜR'e Koşmuş!.. 14 Habere Yasaklama Talebi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın kız kardeşi olan Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin (MTÜ) rektörü Aysun Bay Karabulut, kocası Ercan Karabulut'la birlikte yasa dışı ve keyfi uygulamalarla idare ettiği üniversitede yarattığı skandallara ilişkin iddialara ve sorulara yanıt veremezken, skandallarını kamuoyuna yansıtan haberleri engelleme ve yayından kaldırtma konusundaki girişimlerini sürdürüyor. MTÜ rektörü, son olarak, hiç birine yanıt veremediği usulsüzlük ve yolsuzluklarına ilişkin malatyahaber.com'da yayınlanan 14 habere erişim engeli getirilmesi talebinde bulunurken, ilgili mahkeme bunlardan 2'sini kabul, 12'sini ise reddetti.

YANIT YOK, HAFIZADAN KAÇIRMA GİRİŞİMİ TAM GAZ!

Kocasıyla birlikte kahramanı olduğu usulsüzlük ve yolsuzluklarla ilgili suçlamalara herhangi bir yanıtı olmayan MTÜ'nün rektörü Aysun Bay Karabulut, skandalları konusunda kamuoyuna bilgi aktaran haberleri, mahkemeleri kullanarak kaldırtmak için çabalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Ankara'da ikamet eden ve  üniversitenin yönetimini, memuriyete alınmaları ve görevlendirilmeleri, yasaklanması istenen haberlerin bir çoğunda gündeme getirilenlere bırakan rektör,  üniversitedeki ünvanını kullanarak, devletin yöneticileri ve kendisini denetlemek durumda olan kurumların temsilcileriyle, kendi kurguladığı görüntüler vermesiyle de gündeme geliyor. Böylece hakkındaki iddialar konusunda işlem yapmak durumunda olan Yükseköğretim Kurumu (YÖK) başta olmak üzere birçok kurumun üzerinde psikolojik baskı oluşturmaya çalışan, bunların büyük bölümünde de başarılı olan rektör Aysun Bay Karabulut,  adli makamların da sık sık kapısını çalıyor, skandal işlerini duyuran haberleri ‘yasaklatmaya’ çalışıyor. 

MTÜ'nün rektörü, son olarak Ankara Barosu'ndan olan avukatı İbrahim Yalçınkaya aracılığıyla, Malatya 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak, malatyahaber.com'un 14 haberine erişim yasağı getirilmesi talebinde bulundu.

Rektörün engellenmesini istediği haberlerin başlıkları ve linkleri şöyle:

1-Siyanür Skandalında Rektör Sustu, Tırnakçı Elemanı Konuşturdu  

https://malatyahaber.com/haber/siyanur-skandalinda-rektor-sustu-tirnakci-elemani-konusturdu

2-Siyanür Skandalı Rektörü Fena Çarpmış.. Canlı Yayında Dağıldı

-

3-MTÜ'de Bir Acayip Durum Daha.. YÖK Bu İşlemi Durdurmalı

https://malatyahaber.com/haber/mtude-bir-acayip-durum-daha-myonun-uygulama-oteli-de-elden-gidiyor

4-Gazeteciye Saldırı Davası Yeniden.. Saldırgana Rektörün Yeğeniyle Fotoğraf Sorusu..

https://malatyahaber.com/haber/gazeteciye-saldiri-davasi-yeniden-saldirgana-rektorun-yegeniyle-fotograf-sorusu

5-MTÜ, Karı- Kocanın Üniversitesi mi?

https://malatyahaber.com/haber/mtu-kari-kocanin-universitesi-mi

6-Bir Aczin Profilini Yazdım

https://malatyahaber.com/guler-hazar/bir-aczin-profilini-yazdim

7-Rektörün Eş Rektör Kocası Küfür Yağırdı

https://malatyahaber.com/haber/rektorun-es-rektor-kocasi-kufur-yagdirdi

8-"Ama Bulamazlar Yeğen.. Arkamızda..!" (https://malatyahaber.com/haber/423714)

https://malatyahaber.com/haber/423714

9-Rektörden Hızlı Zenginleşmeye Yanıt Yok, 'Haberi Kaldırın' İhtarı Var

https://malatyahaber.com/haber/rektorden-hizli-zenginlesmeye-yanit-yok-haberi-kaldirin-ihtari-var

10-Gazeteci Saldırısı Sanıkları Yeniden Yargılanacak

https://malatyahaber.com/haber/gazeteci-saldirisi-saniklari-yeniden-yargilanacak

11-MTÜ Rektörünün Adalet Makalesine İntihal İddiası

https://malatyahaber.com/haber/mtu-rektorunun-adalet-makalesine-intihal-iddiasi

12-MTÜ Öyle Bir Yer Olmuş ki, 'MHP'lisi TKP'lisi..' Haberine de Erişim Engeli Getirttiler

-

13-İlaç Dediler, Zehir Deposu Çıktı.. Rektörün İcadı Kayısırda Normalden 132 Kat Fazla Siyanür Çıktı

https://malatyahaber.com/haber/ilac-dediler-zehir-deposu-cikti-rektorun-icadi-kayisirda-normalden-132-kat-fazla-siyanur

14-Rektör ve Kocasından Hızlı Zenginleşmeye Yine Yanıt Yok, Haberi Engelletme Var

https://malatyahaber.com/haber/rektor-ve-kocasindan-hizli-zenginlesmeye-yine-yanit-yok-haberi-engelletme-var

MAHKEME 14 HABERDEN 2'SİNE ERİŞİM ENGELİ GETİRDİ

3. Sulh Ceza Hakimliği, bu haberlerden;
1-Siyanür Skandalı Rektörü Fena Çarpmış.. Canlı Yayında Dağıldı ile
2- MTÜ Öyle Bir Yer Olmuş ki, 'MHP'lisi TKP'lisi..' Haberine de Erişim Engeli Getirttiler, başlıklı olanlara erişim yasağı getirdi.

Mahkemenin, normalinden 132 kat daha zehirli madde içeren rektörün icadı Kayısır adlı ürünle ilgili yanıt vermek üzere çıktığı televizyon programındaki perişan hali ve bu konudaki tüm detayları içeren haberin yanı sıra, üniversitedeki usulsüz, yasa dışı ve skandal kadrolaşmada kimlerin nasıl iş birliği yaptığına ilişkin detaylara yer verilen habere getirilen erişim engellemesiyle, ilgili haberde nelerin yer aldığına ilişkin özet yapılan MTÜ Öyle Bir Yer Olmuş ki, 'MHP'lisi TKP'lisi..' Haberine de Erişim Engeli Getirttiler başlıklı habere getirdiği erişim engeliyle, rektörün yanıtını veremediği iş ve işlemlerle ilgili haberler konusundaki değerlendirme ölçütleri anlaşılamadı.

Engellenmesine ilişkin habere de engelleme getirilen 'MTÜ Öyle Bir Yer Olmuş ki 'MHP'lisi TKP'lisi..' haberinde, üniversiteye girebilmek için rektörün bilgisi dahilinde Türkiye Komünist Partili (TKP) kocasından anlaşmalı olarak boşanıp, MHP Kadın Kolları'na kaydolan, işe girdikten sonra MHP'den istifa edip, Ekim 2021'de de TKP'li kocasıyla yeniden evlenen  personel Nurcan Y. (D) adlı personelle ilgili bilgilerin yanı sıra, üniversitede yapılan birçok usulsüz kanunsuz işlem dile getirilmişti.

malatyahaber.com, rektörün talebi doğrultusunda verilen 'erişim engelleme' kararına itiraz sürecini başlattı.

SUÇLAMA VE İDDİALARA CEVAP VEREMİYOR, MAHKEMELERİ ARACI EDEREK HABERLERİ KALDIRTMAK İSTİYOR

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın kız kardeşi olan Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin (MTÜ) Rektörü Aysun Bay Karabulut ile kocası Ercan Karabulut, kendilerine yönelik haksız zenginleşme, yasa dışı ve keyfi uygulamalar, atamalar, personele baskı ve benzeri iddialara karşı, hâlâ  bir yanıt veremezken, bu konudaki iddia ve suçlamaları içeren haberleri yasaklatarak, olayları kamuoyunun gözünden kaçırma ve 'arşiv temizliği' çalışmaları kapsamında  avukatları aracılığıyla, Malatya Adliyesi'nden, malatyahaber.com'un 3.5 ay önce yayınladığı 'MTÜ Rektörü 'Hızlı Zenginleşme'yle Dile Düştü' haberine de erişim engeli kararı aldırmışlardı.

Rektör ile kocası, İstanbul'daki avukatlarından ayrıldıktan sonra Ankara'da anlaştıkları Avukat İbrahim Yalçınkaya aracılığıyla, ilk olarak malatyahaber.com'da 21 Ocak 2022 günü yayınlanan 'MTÜ, Öyle Bir Yer Olmuş ki! MHP'lisi, TKP'lisi..' başlıklı habere erişimin engellenmesi için 31 Ocak 2022'de Malatya 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurmuşlardı. Hakimlik, karı- koca hakkındaki ciddi iddiaların ve suçlamaların bulunduğu söz konusu haberle ilgili 1 Şubat 2022 günü 'Erişimi Engelleme' kararı vermiş ve bu karar üzerine, söz konusu haber yayından kaldırılmıştı.

Malatya Adliyesi'ne yeni avukatlarıyla yaptıkları başvuruyla 1 Şubat'ta 'erişimi engelleme' kararı aldıran rektör ve kocası, bu karardan aldıkları cesaretle bu kez de malatyahaber.com'da 23 Kasım 2021'de "MTÜ Rektörü 'Hızlı Zenginleşme'yle Dile Düştü" başlığıyla yayınlanan haberini 'yasaklatmak' için harekete geçmişti. İkilinin Ankara'da anlaştıkları yeni avukatları aracılığıyla 4 Şubat 2022 günü Malatya 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne yaptıkları başvuru da aynı gün sonuçlanmış ve bu habere de, yayınlandıktan 3.5 ay sonra erişim engeli getirilmişti.

Mahkeme, 4 Şubat günü, haklarındaki bir kısmı yargıya intikal etmiş, soruşturma ve kovuşturma aşamasındaki ciddi iddia ve suçlamalar nedeniyle sıkıntılı olan rektör ve kocasının başvuruları üzerine, ‘..kişisel verilerin korunması ilkeleri ile bağdaşmayan ifadelere yer verilerek talepte bulunanların devlet idaresindeki ve toplumdaki yerinin küçük düşürüldüğü, mal varlığına ait özel ve kişisel verileri içeren belgelerin yayımlandığı, haber içeriğinde yayımlanan ve kaynak olarak alındığı belirtilen yeniçay (Yeniçağ) gazetesince yayınlanan böyle bir haber içeriğinin olmadığı, böylelikle haber içeriğinin kişilik haklarını ihlal eder mahiyette olduğu..’ gerekçesiyle erişiminin engellenmesi kararını vermişti.

Oysa, iddialara ilişkin bilgi ve belgeler malatyahaber.com'un da elinde bulunmasına karşın, malatyahaber.com sitesi 23 Kasım 2021 günü, olayı detaylı olarak, aynı gün belgeleriyle birlikte zenginleşme ve diğer iddiaları yayınlayan Yeniçağ Gazetesi'nin haberinin de linkini ekleyerek, haberi  kamuoyuna 'yasal çerçeve' dahilinde, kişisel veri olarak nitelendirilecek bölümler açık olmayacak şekilde yayınladı. Yeniçağ Gazetesi'nin villa tapularını ve üniversite hesabından ikilinin araçlarına yapılan yakıt harcamalarını yazdığı ve belgelerin görüntülerini verdiği haberin bu bölümünden bahsedilirken, malatyahaber.com'da sadece ikilinin 3 yılda edindikleri 4 aracın plaka bilgilerinin bir bölümü kapatılmış olan  görsel yayınlanmıştı.

Rektör ve kocası, yeni avukatları aracılığıyla 1 Şubat 2022'de malatyahaber.com'un, çok ciddi iddiaların yer aldığı 'MTÜ, Öyle Bir Yer Olmuş ki! MHP'lisi, TKP'lisi..' başlıklı haberine 'erişim engeli' yasağı getirildiğini görünce, daha önce herhangi bir başvuruları olmayan 3,5 ay önceki haberi de hatırlayıp, hemen bunun için de bir yasaklama kararı talep ettiler ve yine ilk kararı veren mahkemeden bu kararı almışlardı.

malatyahaber.com'un 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından, erişime kapatılmış olan Yeniçağ Gazetesi'nin haberinin bulunmadığını da gerekçesine eklediği 'yasaklanan' haberinde; rektörlükten sonra ailenin zengineştiğine ilişkin iddiaların dile getirildiği, rektör ailesinin 2019'da Ankara- Çankaya'da, 2020'de İzmir- Çeşme'de aldıkları villaların fotoğraflarının yayınlandığı, haberdeki mali tabloda 2018 yılında icralık borçları olan ailenin 2021 yılında sahip olduğu mal varlığının listelendiği, rektör ailesinin 3'üncü villa olarak Malatya- Yeşilyurt Şahintepesi'ndeki bir villa projesine dahil oldukları, bu haberlerin yayınlanmasından birkaç saat sonra rektörün,  ne amaçla kurulduğu belli olmayan ve kamuoyunda tanınmayan bir kuruluş tarafından bir anda 'Yılın Rektörü' seçildiğinin ilan edildiği, rektörün ve üniversitenin resmi sitesinin paylaştığı, haklarındaki olumsuz haberi perdelemeye yönelik bu 'atraksiyon' "Haberden sonra gece vakti acele yılın rektörü seçiliverdi" spotuyla kamuoyuna duyurulmuştu.

Üniversite rektörü, akademik camiada hiç bilinmeyen bu ödüllendirmenin hangi koşullarda, kimler arasında nasıl yapıldığı belli olmayan, sadece seçimi yaptığı öne sürülen kuruluşun Türkiye ve KKTC'deki öğrenciler arasında yapılan anket ve araştırmalar sonucunda Rektör Aysun Bay Karabulut'un '2020 Yılının En Başarılı Rektörü' seçildiği, söz konusu kuruluşun yöneticisi olduğu öne sürülen birinin bozuk imla ve ifadelerle dolu yazısıyla açıklanmıştı.

Mucidi olduğunu övünçle ifade edip her yerde pazarladığı ‘KAYISIR’ adlı acı kayısı çekirdeğinden elde ettiği üründe olması gerekenden 132 kat fazla siyanür (zehir) bulunduğu haberleriyle tekrar gündeme gelen  rektör, ‘yılın rektörü’ hikayesini seçildiğini daha sonra kapı kapı gezdiği medya kuruluşlarında övünçle duyurmuştu. Yasaklama kararıyla, kamuoyunun bu atraksiyonla ilgili bilgi sahibi olması da engellenmişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Gündüzbeyli (1 yıl önce)
    Aylardır bu Rektör için yazılanları okuyup,görüyoruz.Devletin Savcı ve Hakim’i basın özgürlüğünü engelleyeceğine,Malatya Haber’in yayınlamış olduğu haberleri kendine şikayet olarak görmesini beklerdim.Devlet’in ilgili makamları bu şahsı ve eşi’ni durduracağı yok!Ama….MAHKEME-İ KÜBRA VAR…Dünyalık mahkeme hesap sormasa’da ,elbet hesap günü soracak bir RABBİMİZ var.RABBİM siz’e rahatlık vermesin İNŞALLAH…
    %93
    %7
    Yanıtla
  • adalet halkın sopasıdır. (1 yıl önce)
    Hem mv ablası, hem kendısı... Usulsuzluklerle dolu yılları, yaptıkları.. Rabbim Islah etsin. Bu halk size hak ettiğiniz dersi verecektir. İnş. Yerlerine gelen siyasi partiler tüm yolsuzluk dosyalarını açar , Hakimler adil yargılar, bunlara hak ettikleri en ağır cezaları verir.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Taner (1 yıl önce)
    2023 e az kaldı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    hukukun olmadigi yerde sultanas padisahlar gibi gorev yapiyor 10 aydan beri haber yapiliyor istedigi gibi haberlere yolsuzluklara keyfi yonetimlere sansur uyguluyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nisa (1 yıl önce)
    Yahu bunun alınması için daha ne bekleniyor acabaaa !!!! Ben daha ömrü hayatımda bu Aysun Karabulut ve kocası Ercan Karabulutgibi insanlar görmedim. Bu niye gelmez üniversiteye işinin başına niyeee dünyada görülmüş şey değil bu niye sürekli ankarada. Anneler gününü kutlamış gitmiş anneler gününü kutladığı ınstagram paylaşımında bile cumhurbaşkanının annesini , emine erdoğanı kutlamış bu kadar da cingözlük olmaz be kardeşim olmaz ! Ben anlamıyorum kı bu kadının neler yapmaya çalıştığını neler yaptığını kimse görmüyor mu ? Ankaraya gidip oraya buraya kendini zorla davet ettirip zorla fotoğraflar çekerek araya girerek çektiği bu fotoları ınstagramda paylaşarak neler yapmaya çalıştığını kimse anlamıyor mu? Bunun görevden alınmayı bırakın bir an önce mahkemelerde yargılanarak süründürülmesi gerek kocası ile birlikte
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 yıl önce)
    Güzel Malatyam kimlere teslim edilmiş tavuk kümesine tilkiyi bekçi yaparsan olacağına katlanırsın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Yazıklar olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Yarın seçim olsa abla bacı küçük enişte yıne meydanlarda olacak halay cekenler varken bunlara hiçççç bırsey olmaz bilginize
    %96
    %4
    Yanıtla
  • mtt (1 yıl önce)
    kendilerini milletin üstünde gören ablasıyla malatyayı kendi babalarının sehri gibi gören bu insanlar Allahın izniyle layık oldukları yerlere dönecine dair umutluyum çünkü hiç bir haksızlık halk ve hak tarafından ödüllendirilmemiş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serhat (1 yıl önce)
    Memlekette temiz kurum kaldı mı? Çok merak ediyorum. Nasıl bir derya deniz ki yiyiyorlar bitmiyor. Heryer akraba evliliği ve sakat çocuk misali... Kimse derdini dile getirmiyor, insanlar gerçeği söylemekten korkuyor. Göz göre göre yolsuzluğa , ihanete göz yumuluyor. Gözle görülen bile inkar ediliyor. Ve bu saçmalıkların hepsini yapanlar söze bismillahla basliyan , insanları duygu ve inançlarıyla vuran insan musfetteleri ... Bu halkin başına ne geldiyse ya din düşmanından , ya da dini alet ederek siyaset yapandan geldi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ruba (1 yıl önce)
    işledikleri suçları mahkeme kararları ile karartmaya çalışacaklar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamdi (1 yıl önce)
    Neden mi denetlenmiyor MTÜ? Rektör işi biliyor. Anneler Gününde mesaj atmış rektör, önce sayın cumhurbaşkanının merhum annesini, ardından Cumhurbaşkanının eşi Emine hanımefendinin anneler gününü, üçüncü olarak da kendi anasını anmış. Kendi anasını bile üçüncü sırada anan bir rektörümüz var. İşi biliyor bunlar. Rektör kendisini o makamda tutan ablası Öznur hanımın anneler gününü unutmuş. Gerçi onlar aynı anda hedef olmasınlar diye küsmüş gibi yapıyorlar, bizde inanmış gibi yapıyoruz. Öznur hanımın tüm aile fertleine yaptığı koruma olmasın, o rektör orada 1 gün bile kalamaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pesss bu kadar da olmaz. Yapmayın yahu. Siz önce akademisyensiniz. Önce eğitimcisiniz. Siyasetçi değilsiniz. Ayıp böyle şeyler çok ayıp. Anneler günü mesajını bile alet etmek. Hiç mi utanma kalmadı sizde.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Tüm sülalesi faydalandı üniversiteden. Sağlık kültür daire başkanı kim?? Cem gökçe. Öznurun öz yeğeni. Nerede bu adam? Ankarada. 3 yıl süren geçici görevlendirme hangi kanunda var? Kimi harçamadın sen aysun bay karabulut. Bir ğün o koltuktan kalkaçaksın, acınacak hale düşeçeksiniz. O yüzden daha çok yiyin
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Sadece Cem adlı yeğenimi? Kardeşlerin sosyal medya hesaplılarına bakın, 5 yıldızlı otellerdeki saltanatlarını görürsünüz. Çok değil, öznur çalık ak parti içinde bu kadar aktif değilken bunlar kendi halinde esnaftı ve her normal esnaf gibi sorunlarla uğraşıyorlardı. Şimdi nerelerdeler?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    Ablası olmasa veya şuan ki hükümet yandaşı olmasa bu rektör ne iş yapardi profesör unvanı almak ülke de basit ne yapmış ne tür bilimsel bı calisma yaptı da prof. Ünvanı aldı ...babasının işi olsa böyle rahat harekat edemezler yazık memleketin bütün kaynakları ,makamları bunların tapulu malı kafalarına göre takılıyor lar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)
    Millî güvenlik gibi göründüğü gibi olmayan konular haricinde, her konuda özgür basın adil devlet ve toplumun temel, vazgeçilmez unsurudur. Basın özgür olmazsa güç sahipleri daha çok fırsat bulur, o ülke karanlığa gömülmeye başlar. Yargı haber verene değil de haber olana karşı harekete geçmeliydi. Yazık.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • erhan (1 yıl önce)
    bunların yaptıkları orta olduğu halde neden halen bu insanlar görevinin başında sayın çalık hak hukuktan bahediyorsunuz ama kız kardeşiniz halen görevde hak hukuk sizin kendi çıkarlarınıza gelince nerde?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu yazılanlar doğru ise malatya akp yetkilileri ne bekliyorlar yarin milletin karşısına ne yüzle çıkıp oy isteyeceksiniz ablasi vekil dye yapilanlara göz mü yumulacak akp oy kaybına sebep oluyorsunuz....
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı, Sana basit bir örnek vereyim. Hayatımda Ak Partiye hiç oy vermedim, vermem de. Geçen seçimlerde bacanağım Öznur Çalık'ı, Mustafa Şahin'i, Bülent Tüfekçi'yi, Hakan Kahtalı'yı, Ahmet Çakır'ı nasıl eleştirdi görsen ağzın açık kalır. E dedim hangi partiye oy vereceksin o zaman? Bacanağın cevabı : İyide Reisi yalnız mı bırakalım? Haklısın Bacanak ! Şimdi o Bacanağım, eleştiri şiddetini en az 3 kat daha da arttırdı. Reisi yalnız kalacak mı ? Göreceğiz hep birlikte. Ama akıllara Ömer Hayyam'ın söylediği sanılan, asıl sahibinin Yusuf Şahin Ceritli'nin olduğu iddaa edilen meşhur "Aşk-Müstehak" dörtlüğü gelir, öyle değil mi?
    %95
    %5
    Yanıtla